Yarsuvat'tan Mustafa Cengiz'e sert sözler!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, "Son dönemlerde Galatasaraylılar arasında ayrışma yapılmaya çalışılmaktadır." ifadesini kullandı.

Yarsuvat'tan Mustafa Cengiz'e sert sözler!
Yarsuvat'tan Mustafa Cengiz'e sert sözler!
GİRİŞ 09.01.2019 17:14 GÜNCELLEME 09.01.2019 17:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda düzenlenen ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında görüşlerini aktaran Yarsuvat, sarı-kırmızılı kulüpte son yıllarda bir bölünme ve dağınıklık gördüğünü savundu.

 

 

Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ın bir kulüp olduğunu vurgulayarak, "Özellikle son dönemde Galatasaraylılar arasında bir ayrışma yapılmaya çalışılmaktadır. Galatasaray'da muhalefet-iktidar tartışması yapılamaz. Galatasaray'da muhalefet yoktur, düşünen insanlar vardır. Kim olursa olsun Galatasaray'da üyeleri disiplin kuruluna göndermek suretiyle birliktelik sağlanamaz. Galatasaray'ın prensiplerinden biri fikir ve düşünce hürriyetine inanmaktır. Eğer bir Galatasaraylı yönetimi eleştirmişse bu değerlendirilir, disipline gönderilemez. Galatasaraylılar ceza verilerek adam edilemez. Galatasaray Başkanı ve arkadaşları, insanları cezalandırma huyundan vazgeçmelidir." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz'e de aldığı hak mahrumiyeti cezalarından dolayı eleştiride bulunan Yarsuvat, şunları kaydetti:

 

 

"Galatasaray Başkanlığının bir ağırlığı vardır. Galatasaray Başkanı'nın birçok huyundan ve alışkanlığından vazgeçmesi lazım. Birçok işi yapmaktan vazgeçmesi gerek. Galatasaray Başkanı'nın bir görevi de ceza almamaktır. Bir Galatasaray Başkanı hak mahrumiyeti cezası almaz. Konuşurken söyleyeceklerini 9 kere tartmak zorundadır. Eğer söyleyeceklerini tartamıyorsa konuşmasın. Sözcü tayin edin, o konuşsun. Galatasaray Başkanı çok konuşmaz, iş yapar ve Galatasaraylıların menfaatini korur. Tribünlere göre hareket etmez."

YORUMLAR 11
  • Malatya44 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar Mustafa Cengiz!
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedense bu tipler başta siyasette olmak üzere her yerde varlar. Ayrıştırmayı bölmeyi dışlamayı kendileri yapar. Ama dışlayan bölen karşı taraftır.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamdaki kibire bakarmısınız kulübü elbette tribün yönetmez ama taraftarından görüşünü alır değerlendirirsiniz bugün kulüpler taraftar sayesinde vardır ve ayakta dururlar insanlara tepeden bakan kimselerden nefret ederim
    Cevapla
  • atayurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Her kulübe bir D. Yarsuvat lazım, başkanlar amigoluk mu, başkanlık mı yapıyor belli değil. 10 düşünüp bir konuşmalılar. Aziz gittide kurtulduk. Yine de gaza gelmese Mustafa cengiz de düzgün adam.
    Cevapla
  • cimbomlu 5 yıl önce Şikayet Et
    kes sesini. düşün cimbomun yakasından. cimbom sen ve senin gibilere değil millete ait. ya başkana destek ol ya da sus.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle