Riekerink'in yıldızına G.Saray'dan resmi teklif!

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Kosovalı futbolcu Arber Zeneli için resmi teklif yaptı.

GİRİŞ 31.12.2018 10:38 GÜNCELLEME 31.12.2018 16:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Haber 7 Spor Servisi

 

Kosova basınında yer alan haberde 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Galatasaray'ın 2,5 milyon euro bonservis teklifini Hollanda ekibi Heerenveen'e ilettiği kaydedildi. Daha önce ismi Fenerbahçe için de geçen Zeneli'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon Heerenveen formasıyla 18 maça çıkan Zeneli'nin 4 golü ve 10 asisti bulunuyor.

RİEKERİNK'İN OYUNCUSU

 

 

Arber Zeneli'nin kulübü Heerenveen'i Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink çalıştırıyor. Galatasaray'ın transferde Riekerink'in de yardımını alacağı ifade edildi.

İsveç'te yetişen ve genç milli takımlarda İsveç adına mücadele eden Zeneli, a milli takım tercihini Kosova'dan yana yaptı. Riekerink'in vazgeçilmezleri arasında olan Zeneli, Kosova Milli Takımı ile 15 maça çıkarken 6 gol kaydetti.

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Zeneli, Fenerbahçe söylentileriyle ilgili geçtiğimiz günlerde, "Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiği doğru. Böyle büyük kulüp ile adım geçtiği için benim için şereftir. Kulübümde herkes benim ne istediğimi biliyor. En kısa zamanda daha yüksek bir seviyede oynamak istiyorum" demişti.

YORUMLAR 4
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu hollanda ekolunden bi vazgeçemiyorsunuz. Bir ucundan diğer ucuna bir buçuk saatde gidilen uyduruk hollandanın kendisine faydası yok.
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray a forvet lazim. Gene kanat. Bu yönetime rağmen şampiyon oluyoruz. Tuhaf
    Cevapla
  • DogruSöyler 5 yıl önce Şikayet Et
    Rodigues gidiyor, Onyekuru dan hiç bir şey olmaz.. nasıl olacak sol açık?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İstatistikleri çok iyi riekerink yap bize bir kıyak eski imparator
    Cevapla