'Soyunma odasında alkış kıyamet...'

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 11.12.2018 23:59 GÜNCELLEME 12.12.2018 00:05
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Porto'ya 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, yenilmelerine rağmen muhteşem bir futbol oynadıklarını, Fatih Terim ile berabere soyunma odasında oyuncuları tebrik ettiğini söyledi.

 

 

"MAĞLUP OLDUK AMA OYNANAN FUTBOL TÜM CAMİAYI MUTLU ETTİ"

Yenilmelerine rağmen oynanan futbolun tüm camiayı mutlu ettiğini belirten Albayrak, "Mağlup olduk ama oynanan futbolun bütün camiayı mutlu ettiğine inanıyorum. Maçtan sonra soyunma odasına hoca ile beraber gittik. Çok güzel bir konuşma yaptı. Mağlup olalım ama böyle oynayın diye. Yenildik ama inanılmaz pozisyonlar kaçırdık, penaltı kaçırdık ama bugün eksiklerimiz olmasına rağmen oynanan futbol herkesi memnun etmiştir. UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

"OLMASI GEREKEN GALATASARAY RUHU BU"

Camianın Şampiyonlar Ligi'nde yola devam edilmediği için üzgün olduğunu söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Mağlup olduk ama inanılmaz bir soyunma odası vardı. Hocam ve ben bütün futbolcuları teker teker tebrik ettik. Alkış, kıyamet koptu soyunma odasında. Olması gereken Galatasaray ruhu bu işte. Ligde 2 maçımız kaldı. Ligde ve UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. Taraftarımıza ve camiamızdan Şampiyonlar Ligi'nde devam edemediğimiz için üzgün ancak UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğimiz için de mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 16
  • Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Şaka yapmışlar.
    Cevapla
  • aklıselim 5 yıl önce Şikayet Et
    1970 ler ve 1980 ler geri geldi. '' Yenildik ama ezilmedik'' yahu resmen akıl tutulması
    Cevapla
  • ottomans 5 yıl önce Şikayet Et
    Harbi dogru diyon o zamanlar macaristan turkiyeyi hep 8-0 yeniyorlardi.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi oynayana puan vermiyorlar. Âmâ hala sevinen var.
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    GS kendi sahasında porta ya yenilerek oynanan futbol iyiydi demek taraftarla dalga geçmektir. Taraftar olarak Sharkenin Moskovayı yenmesine değil GS porto yu yermesine sevinmem gerekmez mi ne hallere düştük. deplasmanda yenil kendi sahanda yenil oh ne güzel futbolcularda milyon dolarları atsın cebe yemezler gözüm
    Cevapla
  • fırat kalkanı 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol demek gol demek skor demek amaaaa sen hem yeniliyorsun hem seviniyorsun o zaman cim boma yeni bir ruh yeni bir ekip yeni bir yönetim lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle