G.Saray'dan yabancı hakem önerisi!

Yabancı hakem konusunu gündemine alan Galatasaraylı bazı yöneticiler bunu ilk toplantıda başkana iletecek. Cengiz, öneriye sıcak bakarsa konu Kulüpler Birliği'ne taşınacak.

G.Saray'dan yabancı hakem önerisi!
G.Saray'dan yabancı hakem önerisi!
GİRİŞ 05.11.2018 10:58 GÜNCELLEME 05.11.2018 11:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası arka arkaya toplantılar yapan Galatasaraylı bazı idarecilerin, Başkan Mustafa Cengiz'e flaş bir öneride bulunmak için harekete geçmek üzere oldukları öğrenildi. 

İlk yapılacak yönetim kurulu toplantısında, "Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ligin kalan haftaları için yabancı hakem atanmasını isteyelim" önerisini Başkan Cengiz'e iletecekleri belirtildi. Mustafa Cengiz'in vereceği karar da teklifi sunan bu yöneticilerle ortak yönde olursa, zaman kaybetmeden, hemen harekete geçilecek.

 

 

KULÜPLER BİRLİĞİ'NDE GÜNDEM

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Kulüpler Birliği toplantısında hakem kararlarından rahatsız olan bazı kulüpleri arkasına alarak hareket etme planı da gündemde. Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde hakem hataları ile ilgili sert bir basın toplantısı yapmıştı. Orman, bu basın toplantısında MHK ve TFF'ye yüklenmiş- ti. TFF ve MHK cephesi ise yabancı hakeme sıcak bakmıyor. Ancak kulüplerden gelecek tepkiler sonrası nasıl bir karar vereceği merak konusu.

ADALETSİZLİĞE ARTIK SON VERİN

Galatasaray Yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yabancı hakem olayını gündeme getiren ilk isim oldu. Özüdoğru yaptığı paylaşımda, "Haksızlığa karşı susan dilsiz... Gerekirse yurt dışından önemli hakemlerle anlaşın bu adaletsizliğe artık son verin!" ifadelerini kullandı. Sarı-Kırmızılı yönetimin yabancı hakem konusu ile ilgili de bir basın toplantısı yapması bekleniyor.

YORUMLAR 13
  • karaali 5 yıl önce Şikayet Et
    eee. var geldi işler bozuldu
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizden başka benden gayri herkes kötü bir tek ben dürüstüm doğruyum haklıyım değil mi ? İğneyi kendine çuvaldızı başkasına derken boşuna dememiş atalarımız. Ayıp ya yeter artık şu milleti kışkırtıp ayrıştırıp düşman etmeyi bırakın artık.
    Cevapla
  • Olcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışından devşirme hakem getirilebilir. Kenyadan Güneykoreden Japonyadan hatta Brezilyadan... Devşirme sporcumuz çok devşirme hakemde olsun
    Cevapla
  • vatamdaş 5 yıl önce Şikayet Et
    para çok ya adamlar nereye harcayacaklarını bilemiyorlar.milyonlarca dolarlık milyonlarca avroluk paralarla transfer ettikleri oyuncular hep fos ölü yatırım.yazık bu milletin parasına .devletimiz ,spordan anladiklarini zanneden adamlara bir ayar vermeli.nedir bu ya yabancı hakemmiş .!
    Cevapla
  • Kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Beden Eğitimi ve Spor alanında, üniversite mezunu işsiz gençlerimiz var bizim. Zaten bunlar dururken; mühendis, işletmeci, kabzımal vb. hakem görevlendirilmesi bence yanlış...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle