Arsenal'den Galatasaray'a! Welbeck bombası

Galatasaray'da Gomis'in ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken golcü arayışlarına da başlandı. Listede Arsenal formasını giyen Welbeck ve TJ Quanjian'de oynayan Modeste var. Liverpool'lu Divock Origi için de pazarlıklar devam ediyor.

Arsenal'den Galatasaray'a! Welbeck bombası
Arsenal'den Galatasaray'a! Welbeck bombası
GİRİŞ 23.08.2018 11:55 GÜNCELLEME 23.08.2018 11:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Devler Ligi'nde başarılı olacak bir kadro için kolları sıvayan Galatasaray'da gözler forvet transferinde... Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde üç önemli isim bulunuyor. Teknik direktör Fatih Terim'in ilk tercihi ise Arsenal formasını giyen Danny Welbeck. Hızlı ve güçlü bir forvet isteyen tecrübeli hocanın gözdesi olan İngiliz yıldız için kiralama teklifi yapıldı.

WELBECK FORMA BULAMIYOR

 

 

Arsenal'in geniş kadrosunda forma şansı bulamayan Welbeck teklife sıcak bakarken, İngiliz deviyle pazarlıklar sürüyor. Cimbom'un bir diğer gözdesi ise Anthony Modeste... Çin kulübü TJ Quanjian'de oynayan Modeste için de kiralama teklifi yapıldı. 

ORIGI KANATTA DA OYNUYOR

Listedeki 3. isim de Liverpool'lu Divock Origi... Geçen sezon Wolfsburg'ta kiralık oynayan Belçikalı forvetin kanatlarda da görev yapması tercih sebebi. Yapılan teklife yanıt bekleniyor.

HAREKETLİ SAATLER BEKLİYOR

Yönetim dün Bafetimbi Gomis'in satışı konusunda Al Hilal'le anlaşıldığı için iki forvet takviyesi birden yapmayı planlıyor. Bu nedenle transferin bitimine 8 gün kala Galatasaray'ı çok hareketli saatler bekliyor. (Takvim)

YORUMLAR 7
  • Cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Welbeck Galatasarayımıza hayırlı olsun. Tek amacı sarı kırmızıyı sırtına geçirmek şanlı formayla nice zaferler yaşatmak
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Modeste Konyaspor ayarinda bir Futbolcu. Köln de 1 sezon iyi oynadi hepsi bu.
    Cevapla
  • Kirsehirli 5 yıl önce Şikayet Et
    3üde gelmez.. pahali
    Cevapla
  • halili 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs kimseyi alamaz. Elindeki çöpleri satamayacağı için anca elde kalan başa bela olacak yaşlılardan son dakikada 2 tane kiralar.
    Cevapla
  • dady 5 yıl önce Şikayet Et
    seni gs düşmanı bu takım kımseye almasa bile yıne sampıyonlugun en buyuk adayıdır keza onyekuru artısıda cabası kımın kadrosu iyi ve oturmus biz daha fegholı gibi adamları kadroya sokamıyoruz.sankı fb falan messiyi aldı kımı aldılar coluk cocuk kandırmayın kendınızı .ustune üstlük ndiaye gelıcek ve s.ligi ayarında bır forvet kesın alınacak gsnın elınde herseyden onemlısı sampıyonlar ligi kozu var paradan zıyade bir adım herkesten transferde onde.bos yapmıssın fazlasıyla
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Adı güzel kardeşim o kadro şampiyon kadro bunu unutma, bence senin fikrin çöp, mecburen artık ince eleyip sık dokuyorlar haksızlar mı sence?
    Cevapla
  • trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    welbeck gelirse on numara olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle