G.Saray'da efsane başkan aday oluyor! Açıkladı

Galatasaray'da, Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 26 Mayıs'ta yapılacağının açıklanmasının ardından kulisler hareketlendi. Adaylığı hakkında konuşan Galatasaray'ın efsane Başkanı Faruk Süren, "Evet, olabilir. Galatasaray'ı yeniden fabrika ayarlarına döndürmek için bu göreve soyunabiliriz" dedi.

G.Saray'da efsane başkan aday oluyor! Açıkladı
G.Saray'da efsane başkan aday oluyor! Açıkladı
GİRİŞ 13.04.2018 11:38 GÜNCELLEME 13.04.2018 19:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Önceki akşam sarı kırmızılı camianın önemli isimleri, eski başkanlardan Faruk Süren ile bir araya gelerek, adaylık teklifi götürdü.

Yemekli toplantıda Süren'e, "Senin başkanlığında güçlü bir yönetim kurulu oluşması için gereken her türlü desteği vereceğiz" mesajı iletildi. 1996-2001 yılları arasında da başkanlık yapıp, UEFA Kupası şampiyonluğu dahil 14 kupa kazandıran Süren ise düşünmek için süre istedi.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Faruk Süren, başkan adaylığı teklifini doğrulayarak, "Galatasaray Kulübü'nden önemli ve değerli bazı arkadaşlarla çarşamba akşamı yemek yedik. Aday olmam gerektiğine dair bir fikir ortaya attılar" dedi.

EVET, OLABİLİR

Süren, "Kabul etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise, "Evet, olabilir. Galatasaray'ı yeniden fabrika ayarlarına döndürmek için bu göreve soyunabiliriz. Ancak kesin karar vermek için ailemle görüşmeliyim. Kolay değil, yaşam biçimim değişecek. Ailemdeki herkes bu konuda destek olur ve olumlu karşılarsa aday olabilirim" cevabını verdi.

26 Mayıs'ta yapılacak Galatasaray Kulübü Seçimli Genel Kurul Toplantısı için bugüne dek adaylığını açıklayan ilk isim, mevcut başkan Mustafa Cengiz'di. Cengiz'den önce başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek'in de aday olması bekleniyor.

Özbek ve adaylık teklifine kapıyı kapatmayan Süren de yarışa girdiği takdirde sarı kırmızılı kulübü, tarihin en çekişmeli başkanlık seçimi bekliyor. (Hürriyet)

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın olağan seçimli genel kurulunun 26 Mayıs'ta yapılacağı da resmi olarak açıklandı.

Kulübün web sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Türk Medeni Kanunu ile Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, kulübümüzün OLAĞAN SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI’nın 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10:00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantının 26 Mayıs 2018 günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verilmiştir.

Gündem
1. Açılış,
2. Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın oluşması,
3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi,
4. Seçimler;
a. Kulüp Başkanı
b. Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri
c. Denetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri
d. Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyeleri
e. Sicil Kurulu asıl ve yedek üyeleri
5.Kapanış"

YORUMLAR 16
  • Turuncu 6 yıl önce Şikayet Et
    floryanın satışından para geldi
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Parayı gördüler arsa satıldı hayırlısı
    Cevapla
  • İlker 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkan görev yaptığı dönemde Uefa 'dan gelen paraların nereye gittiğini bir anlatsın sonra adaylığını açıklasın. Bir oy bile veren takıma ihanet eder.
    Cevapla
  • Hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    Uzak dursun uzak hiiiç gerek yok ne UEFA kazanan takımdan kaç para bonservis kazandı merak ediyorum koca bir hiç Emre de bedava gitti olan da bizi inter istiyor dedikleri zaman adamlarla dalga geçen Faruk süren değil miydi o yüzden bu kulübe ufku geniş Başkan ve yöneticiler lazım
    Cevapla
  • G.S 6 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğimiz kadarıyla G.S nin şimdiki berbat mali tablosu bunun döneminden itibaren başlamıştı. Nerden çıktı şimdi. Mevcut başkan çok iyi. Bunlar liseliler değil mi.Yeter artık kulübü ne hale getirdiler. Bırakın gidin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle