Arda Turan fena patladı! 'Beni rahat bırakın'

Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Arda Turan, sosyal medyadan kendisi hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Arda Turan fena patladı! 'Beni rahat bırakın'
Arda Turan fena patladı! 'Beni rahat bırakın'
GİRİŞ 07.01.2018 16:20 GÜNCELLEME 07.01.2018 17:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Arda Turan'dan sert bir çıkış daha geldi. Adı Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir'le anılan Arda Turan, "Fatih Terim'le çalışmam" dediği iddia edilen haberi yalanladı.

Instagram'ın hikaye bölümünden ve Twitter hesabından, Mehmet Ağar'ın kendisine Fatih Terim'den özür dilemesi gerektiğini söylediği ve Arda'nın da bunu reddettiği belirtilen haberi yalanlayan Arda, şunları yazdı:

"Bugün Habertürk’te çıkan haber baştan sona yalandır. Değerli büyüğüm Mehmet Ağar’la aramızda böyle bir konuşma asla geçmedi. Hayal dünyanızın ürünü haberleri ve algı operasyonlarınızı lütfen kendinize saklayın ve beni rahat bırakın." (Fanatik)

YORUMLAR 9
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ona yapılan Tudor'a da yapıldı. Arda gelmeden Tudor'u yolladılar. Bir de şu var, bu entikaları yapan medya Tudorla da çalıştırır mıydı.. İkisini de birden harcarlardı.. Arda Terimle çalışmıyor, bütün olayların baş sorumlusu Selçuk çalışıyor.. Teknik Direktörleri kaprisleri için sabote etmekle bilinen Selçuk.. Tudor'un da gönderilmesinde parmağının olmadığından emin değilim.. Yakın arkadaşı Yasin'in Malatya maçında kötü oynaması, Fatih Terim gelince de, "iyi ki Fatih Terim gelmiş" demesi..
    Cevapla
  • Cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    hakkını helal et Arda,çünkü hakkında çok konuştum.
    Cevapla
  • arda 6 yıl önce Şikayet Et
    tamam helal ettim bi daha konuşma :D
    Cevapla
  • fırfır 6 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam ardanın yerine rizeye transfer olurum,orada dostluklar iyidir,havası suyu hele çayı çok lezzetlidir,başlığı boldur,can sıkıntısı hiç olmaz.
    Cevapla
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    yazik
    Cevapla
  • fff 6 yıl önce Şikayet Et
    referandumda evet dedigin gunden beri basina gelmeyen kalmadi. Ardada cok problem var ama algi yaparak milleti bundan nefret ettirende hayirci yobaz kesim var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle