Fatih Terim'den G.Saray açıklaması!

Herkesin gözünü çevirdiği Fatih Terim, yakın çevresine henüz Galatasaray'dan kimsenin kendisiyle irtibata geçmediğini aktardı.

GİRİŞ 20.12.2017 09:25 GÜNCELLEME 20.12.2017 10:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı taraftarların çok büyük bir çoğunluğunun yeniden yuvaya dönmesini istediği Fatih Terim sessizliğini koruyor... Fakat tecrübeli teknik adamın kendisine "Hocam Galatasaray'a gidiyor musun?" diye soran yakın dostlarına "Öyle bir durum yok. Beni ne arayan var ne de soran" ifadesini kullandığı öğrenildi.

HINCAL ULUÇ: TERİM İLE KONUŞTUM...

Hıncal Uluç, Fatih Terim'le yaptığı telefon konuşmasını anlattı:

"Bugün 14.30'da Fatih Terim'i aradım. "O kadar çok şey okudum ki. Dursun Özbek ile konuştun mu?" dedim. 'Bu soruyu bana sorduğun için teessüf ederim' dedi bana. Nokta..."

ALTERNATİF OLMAZ

Yine alınan bilgilere göre eğer Başkan Dursun Özbek ilk olarak bir yabancı teknik adamla görüşüp teklif yaparsa Fatih Terim için Galatasaray defteri kapanacak. Başarılı hocanın asla başka bir ismin alternatifi olmayı kabul etmeyeceği ve bu nedenle yaşanacak gelişmeleri çok yakından takip ettiği belirtiliyor.

GALATASARAY'I BEKLİYOR

Bosna Hersek Futbol Federasyonu'ndan teklif alan fakat ekonomik koşullarda anlaşma sağlayamayan Fatih Terim'in yine yurt dışından talipleri olduğu fakat Galatasaray'ı beklediği ifade ediliyor. Eğer Dursun Özbek'ten herhangi bir teklif gelmezse, Terim de diğer alternatifleri değerlendirecek ve kariyerinde yeni sayfa açacak.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 13
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaş taraftarı olarak düşüncem galatasarayin düşüşün de senin parmağın yoksa bende bişey bilmiyorum. Milli takıma devam ediyor olsaydın o takım lige başladığı gibi devam ediyor olurdu. Futbolcular basın ve yönetim içinde bazıları ile kurduğun kumpas işliyor. Tabi gördün böyle takımı iyi takım kurdular bu sene ucuz kahramanlığı da seviyorsun. Ne var terim geldi şampiyon yaptı olacak.
    Cevapla
  • Ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Gitsinde nereye giderse gitsin milli takım dan aldığı işsizlik maaşı son bulsun
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    İyide kardeşim neden geliyor neden gidiyor sonra neden geliyor ve yine neden gidiyor ve sonra neden geliyor ve sonra neden yine yine geliyor. Sizinde kafanız karışmadı mı? Terimlik değil Futbolcular ile ilgili bir sorun var GS de. Şu haberlerin yayılması futbolcular ve Tudor arasında deklare olmuş vaziyette Neden mi? Tudor gitsin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Benim düşüncem bu kardeşim. Terim gelecek Arda gelecek Selçuk ve diğerleri ilk 11 de Hatta Sabri bile geri gelir bakın görün. 10 gün sürmez
    Cevapla
  • Seco 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terimi boşverin istemiyoruz diye yazanlar büyük ihtimalle galatasarylı değillerdir o yüzden fazla dikkate almayın onları
    Cevapla
  • haciköylü 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse boş boş konuşmasın 10 senede 6 şampiyonluk yapmış kimseye kötü diyemez, fatih terim gelmelidir... Vesselam
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    10 değil hacı, 8 senede 6 şampiyonluk!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle