Süper Lig'de yine aynı rezalet!

Galatasaray - Akhisar maçına, üzerinde Beşiktaş forması ile gelen kadın taraftarın forması güvenlik görevlileri tarafından çıkartıldı.

Süper Lig'de yine aynı rezalet!
Süper Lig'de yine aynı rezalet!
GİRİŞ 10.12.2017 13:32 GÜNCELLEME 10.12.2017 13:33
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Mücadeleye damgasını vuran görüntü Beşiktaş formalı bir taraftarın güvelik görevlileri tarafından formasının çıkartılması oldu.

Eşi ile birlikte maçı izlemeye gelenler arasında Beşiktaşlı bir kadın da bulunuyordu. Çocukları ile birlikte maçı izlemeye gelen aile maç öncesi renkli karelerin oluşmasına neden olmuştu.



Bu görüntü uzun sürmedi ve gelebilecek tepkilere karşı stat güvenliği o ailenin yanına gelerek formasını çıkartmasını söylediler.

Galatasaraylı eşiyle birlikte maçı izlemeye gelen Beşiktaş formalı taraftar, formasını çıkarttı. Kısa süreli olaydan sonra taraftarlar maçı izlemeye devam etti.



Bu görüntülerin ardından akıllara Başakşehir tribününde maç izleyen iki minik Trabzonsporlu taraftarın formalarının çıkartılması akıllara geldi



2015 yılında Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç öncesi 4 yaşındaki bir taraftar, üzerinde sarı-lacivertli takımın forması var diye tribünden atılmak istendi. Fanatiklerin öfke saçtığı minik taraftar korkudan ağlamıştı...

YORUMLAR 25
  • Seviye yok 6 yıl önce Şikayet Et
    Trafikte millet birbirini öldürürken rakip takım tribünlerinde forma giymek lükstür. Maalesef toplum olarak seviyemiz yerlerde
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun ne amaçla yaygınlaştırıldığını bilmiş olsak bu yaşananlara hayret etmeyiz.. Sene 1905 yer washington, toplananlar yahudiler, alınan kararsa dünyanın dizginlerini müstehcen neşriyat ve futbolla ele geçireceğiz şeklinde. Sonuç başarılı ve şimdi müslüman müslümanın kanını döküyor, taraftarlık yüzünden birbirine düşman oluyor eee biz uyurken de ortadoğu kudüs gidiyor.. aferim bize maça devam..
    Cevapla
  • Taraftarlık 6 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarlık insanoğlunun geninde var. Bizans'da maviler yeşiller gibi 4 takım vardı bunlar da ynı şimdiki gibi kavga ederlerdi, taraftarları vs. Futbol olmasa parti veya başka birşey muhakkak olurdu yine.
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadında kasiniyor resmen kendi önce saygi
    Cevapla
  • resul baysal 6 yıl önce Şikayet Et
    o güvenlikçileri bulmak lazım. ayrıca gs yönetimini de bu durumdan dolayı kınamak lazım. yönetimin haberi olmadan bu durum zaten oluşmaz. cahiliye dönemi yüzlerce yıl geride kaldı demek isterdim ama hala o dönemde yaşayan zihniyetler var.
    Cevapla
  • alivelideli 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi Trafikte ilerlemeyen, yolda düzgün yürüyemeyen insanlara futbol lüks. Ne var kadının beşiktaş forması giymesinde. Ya da iki miniğin trabzonspor forması giymesinde. Buna karşı gelmek, formayı baskıyla çıkarttırmak ( taraftar için diyorum) fanatiklik değil, en hafifinden yaratıklık bi durum olsa gerek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle