G.Saraylı yıldızdan büyük fedakarlık! Derbi için..

Galatasaray'ın Alanyaspor ile oynadığı maçta dirsek darbesi olarak yüz kemiklerinde kırıklar oluşan Serdar Aziz, Beşiktaş maçında oynamak için büyük bir fedakarlık yaptı.

G.Saraylı yıldızdan büyük fedakarlık! Derbi için..
G.Saraylı yıldızdan büyük fedakarlık! Derbi için..
GİRİŞ 26.11.2017 16:48 GÜNCELLEME 26.11.2017 16:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu sabaha karşı saat 03:30 sularında tedavisi için Liv Hospital'a giden Serdar Aziz'e sarı-kırmızılı takımın doktoru Yener İnce ve sportif direktör Cenk Ergün de eşlik etti. Yapılan tetkikler sonucunda "estetik" açıdan ameliyat olması önerilen Serdar Aziz, bu teklifi "Beşiktaş maçında oynamak istiyorum, ameliyat olursam derbide forma giymem. Bu maçta takımımız yalnız bırakmak istemiyorum" diyerek reddetti. 

Galatasaray Doktoru Yener İnce'nin "Emin misin? Bu ameliyat gerçekleşmez ise estetik olarak da ileride sorun yaşarsan" dediği Serdar Aziz, "Ameliyatı tercih etmeyeceğim, Beşiktaş derbisinde maskeyle de olsa takımda olmak istiyorum" dedi.

Yeni bir tedavi belirlenecek olan Serdar Aziz'in Beşiktaş derbisinde çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa maskeyle mücadale edeceği öğrenildi. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek cimbom haketmiyor?Bu futbolcular bedava mı oynuyor?Benim yüz ılda kaznamıyacağım parayı bir yılda kazanıyorlar.Gs daha nasıl düşünecek futbolcuları?Sabriye, hakal baltaya daha ne yapacaktı?Ölene kadar trilyonlar mı verecekti?
    Cevapla
  • cimbom haketmiyor 6 yıl önce Şikayet Et
    bir gsli olarak cimbom haketmiyor bunu yazik cok yazik sana serdar senin düşündüğün gibi gs oyuncularini dusunmuyor kimler geldi gitdi varini yogunu ortaya koydu neye yaradi sabri hakan balta umit karan neoldu bunlara kovuldular takimdan istenmediler kendine yazik etme düşünme takimini sagligin daha onemli
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Serdar maske ile oynama önünü göremiyorsun penaltı yapıyorsun.
    Cevapla