Sneijder'in menajeri resti çekti! 'Bu saygısızlık'

Sampdoria ile görüşen menajer Albers, Belhanda’nın transferini “Saygısızlık” olarak yorumladı ve “Ayrılmak istiyoruz” resti çekti; bonservisini de bedelsiz istedi.

Sneijder'in menajeri resti çekti! 'Bu saygısızlık'
Sneijder'in menajeri resti çekti! 'Bu saygısızlık'
GİRİŞ 03.07.2017 12:52 GÜNCELLEME 03.07.2017 12:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Takıma katılıp katılmayacağı büyük merak konusu olan Hollandalı yıldız, teknik direktör Igor Tudor'dan izin almadan tatilini iki gün uzatınca, Başkan Dursun Özbek de menajeri Guido Albers'i İstanbul'a davet etti. Sneijder adına Sampdoria ile görüşen Albers, Belhanda'nın transferini "Saygısızlık" olarak yorumlayarak, "Ayrılmak istiyoruz" resti çekti ve bonservisini de bedelsiz istedi.

BEDELSİZ BIRAKMAYACAK

Yarın İstanbul'a gelmesi beklenilen Sneijder ve menajeri, bu isteklerini başkan Dursun Özbek'e aktaracak. Bir yıl daha anlaşması bulunan ve sözleşmesinde '7.5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Hollandalı yıldızın bedelsiz bırakılması pek olası görülmüyor.

SAMPDORİA İLE ANLAŞTI

İtalyan Il Seccolo gazetesi Sneijder'in İbiza'da, Sampdoria'nın transferini yöneten Antonio Romei ile bir araya geldiğini ve iki tarafın prensip anlaşmasına vardığını yazdı. Nitekim menajer Albers de Roma'da Sampdoria ile görüştüklerini doğruladı ve "Sneijder için iyi bir opsiyon olabilir" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 11
  • CEMAL KARACİĞER 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden ...kocaman bir kulüp herhangi bir spocu ile GÖRÜŞEMEZ Mİ ? Olur canın başka bir emriniz var mıy dı
    Cevapla
  • Kanuni 6 yıl önce Şikayet Et
    Beyler Şınayderi bu kadar pof poflayan sizdiniz taraftar. Ulkemin insani bir anda gaza gelip over over gercegi goremez.. Ilk triplerinde atilacakti bu. Ama DURSUN OZBEK yonetimi varken GS asla bir GS olamaz. 3. hatta 4. sinif klup kalir.. Milyonlar var nam var ama icraat yok. Gitsin Ramazanda sucuk partisi versin Dursun Ozbek yine..
    Cevapla
  • rezalete bak 6 yıl önce Şikayet Et
    sneider bedelsiz mi geldi de bedelsiz bonservis istiyor
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Snayder dünya kupasında oynamak istiyorsa ya bonservis getirir ya da tıpış tıpış gelir takımda oynar. Ama çapsız gs yönetimi bu blöfü yutar o ayrı konu.
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    7,5 milyon Euro , dönen paralara bak , bu dünya bize göre değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle