Fenerbahçe üçüncü, G.Saray dördüncü bitirdi!

Süper Lig'de Adanaspor'u deplasmanda 3-1 yenen Fenerbahçe ligi üçüncü bitirdi. Galatasaray ise dördüncü oldu.

Fenerbahçe üçüncü, G.Saray dördüncü bitirdi!
Fenerbahçe üçüncü, G.Saray dördüncü bitirdi!
GİRİŞ 03.06.2017 19:03 GÜNCELLEME 03.06.2017 19:15
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de üçüncülük mücadelesi veren iki takımdan Fenerbahçe deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. Galatasaray ise Konyaspor'u konuk etti. 

Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü maçta Adanaspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 64'e çıkardı ve Süper Lig'i üçüncü sırada tamamladı. Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray ise yine 64 puanla Fenerbahçe'nin ardından dördüncü oldu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne 3. Ön Eleme Turu'ndan katılmayı garantiledi. Galatasaray ise 2. turdan başlayacak Avrupa Ligi macerasına.

ADANASPOR 1-3 FENERBAHÇE

GOLLER: 6' Koman(penaltı), 9' Josef, 22' Aatif, 90+1' Emenike

GALATASARAY 2-1 ATİKER KONYASPOR

GOL: 35', 78' Sinan Gümüş, 63' Selim Ay

YORUMLAR 30
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ve Galatasaray form da olsaydı Beşiktaş böyle rahat şampiyon olurmuydu hayır çünkü o zaman psikolojik baskı olurdu şampiyonluk yarışında ki her iki takımdan birisi hata yapardı ve puan kaybederdi ama şimdi öyle bir durum yok 2 büyük takım formsuz beşiktaşı rahatsız eden hiçbir takım yok başakşehir vardı o da böyle yarışlarda tecrübesiz hatta hatırlarsınız ligin son haftalarına doğru rize maçında berabere kalıp maçın ardından a spor muhabirini dövmüşlerdi işte bundan bahsediyorum şampiyonluk yarışında tecrübeleri olsa böyle bir kavga olmayacaktı. Neyse artık yeni sezonda göreceğiz her şeyi
    Cevapla
  • BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes hakettiği yerde.
    Cevapla
  • fbli 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş boş laf her yıl bjkliler gsliler fbliler birbirleiryle laf mücadelesine giriyor önemli olan avrupa da bir şey yapmak elin takımları avrupada final oynuyor şuan biz ancak birbirimize yıllardır laf sokuyoruz gs uefa kupası aldı ama yıllardır bunun üzerinden konuşuyor üzerine birşey ekleyebilmiş değil bjk fb 17 yıldır daha başarılı gs den avrupada. zaten süper ligde 3 ihitmal var şampiyonluk yolunda bjk gs fb fb kazmalığına verdi bursaya son maçta kupayı. avrupa için birşey yapmalı kulüpler basketboldaki fenerbahçemiz gibi..
    Cevapla
  • herkes için adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    söylediklerinde haklısın ancak bir yerde değil. son 17 yıldır bjk ve fb nin abrupada daha başarılı olduğunubyazmışsın. bu takımlar son 17 yolda ne yaptılar kaç defa şl ne uefaya katıldılarki. avrupada gs yi türkiyeden hiç bir takımla kıyaslamayın. açın arşive bakın!!
    Cevapla
  • hahahah 6 yıl önce Şikayet Et
    Intertoto mucadelesi nefesleri kesti. Ama bizim uefa kupamiz var. Ama bizim eurolig kupamiz var.
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    tamam sizinde artik ovunecek birseyiniz oldu kutlarim. bundan boyle sizde bizim 2 yil ust uste sampiyonlugumuz var dersiniz.
    Cevapla
  • besiktas 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yildirim en cok bjk sampiyonlugu goren fb baskani oldu mu ? Gs sampiyonlugu goren olmustuda..
    Cevapla
  • Londra'lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel dedin kankaaa hahahahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle