Galatasaray'dan Clichy'ye servet!

Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe ve Liverpool’la yarışa girdiği Manchester City’nin 31 yaşındaki sol beki Clichy için yıllık 3.5 milyon Euro artı imza parası teklif edecek.

Galatasaray'dan Clichy'ye servet!
Galatasaray'dan Clichy'ye servet!
GİRİŞ 02.06.2017 08:18 GÜNCELLEME 02.06.2017 09:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sol bek sorununu kökünden çözmek isteyen Galatasaray’da kesenin ağzı açıldı. Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör İgor Tudor’un da çok istediği Manchester City’nin 31 yaşındaki sol beki Gael Clichy’ye servet önerecek. İngiliz deviyle mukavelesi bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuya senelik 3.5 milyon Euro garanti ücret artı imza parası teklif edilecek. Fransız oyuncu için Fenerbahçe ve Liverpool’la kıyasıya yarış halinde olan Galatasaray, böylece maaş bütçesinin ciddi bir kısmını gözden çıkarmış oldu.

Carole Fransa yolcusu

Geçen sezon başında 1.5 milyon Euro’ya transfer edilen Carole’ün de yine bir başka Fransız takımına satılması gündemde. Marsilya, Lyon gibi kulüplerin ilgi gösterdiği 26 yaşındaki sol bek için 3.5 milyon Euro’nun üzerine gelecek her türlü teklif kabul edilecek.    

YORUMLAR 4
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazik bu paralara yazik ulkemizdeki topculara bakin 2 3 ligde ne cevherler vardir. I'lla tonla para vericez. Geldiklerinde de birsey yapamiyorlar. Gs ye bjk baskani gibi bir adam lazim aynisindan fb yede.
    Cevapla
  • Rahsan Ecevit 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani 31 yasindaki bir sol beke bu kadar parayi kim verebilir.. Yalan haber uydurma haber
    Cevapla
  • fatih akman 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar borc varken bu paralar verilmemeli. gs ye kayyum atansın
    Cevapla
  • Neyzen 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayyul kayyum allah
    Cevapla