Tudor'dan maç sonu itiraf! 'Tabiri caizse...'

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Gaziantepspor maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 14.05.2017 22:06 GÜNCELLEME 15.05.2017 09:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknikı Direktörü Igor Tudor, Gaziantepspor deplasmanındaki 2-1'lik galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

IGOR TUDOR: "FENERBAHÇE'Yİ GEÇMEK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe'yi geçerek 3. olmak istediklerini söyleyen Igor Tudor, "Türkiye'de hiçbir maç kolay geçmiyor. Bu maç da öyle oldu. Tabiri caizse acı çektiğimiz bir maç oldu ama kazandık. Ligi 3. bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe'yi geçmek istiyoruz. Bu galibiyeti Osmanlıspor maçına da taşımamız lazım" dedi.

"BAŞKAN, BEN VE CENK ERGÜN..."

Dursun Özbek'in "Tudor ile gelecek sezon da devam edeceğiz" sözleriyle ilgili görüşü istenen Hırvat teknik adam, "Başkanla aramız oldukça iyi. Hemen hemen her gün konuşuyoruz, Başkan, ben ve Cenk Ergün her gün konuşuyoruz. Seneye mükemmel bir sezon için uğraşıyoruz, buna odaklandık" diye konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI, ŞAMPİYONLUK..."

Transfer çalışmalarının başladığını söyleyen Igor Tudor, "Yeni sezon çalışmalarına 2 ay önceden başladık. Hep iletişim halindeyiz. Scoutlarımızla da iletişim halindeyiz. Transfer çalışmaları da başladı. Hedef seneye şampiyon olmak, bunun için uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin umurunda değil. Şampiyon olamadıktan sonra 3 . veya 4.olmak çok önemli değil. FENERLİLER böyle düşünür.
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Igor Tudor teknik adamdır işi biliyor bilmiyor onu biz tartışıyoruz aldığı sonuçlar oynattığı futbola bakarız yorumlarız biz taraftar olarak işimizi yapıyoruz Igor Tudor da işini yapmaya çalışıyor ama başarıda başarısızlıkta onundur burda en buyuk paysa yönetimindir yönetim başarılıysa oyunda başarılı olur ama değilse işte durum bu olur futbolcular kavgalı Igor Tudora hakaret ediyolar ama adam işini yapmaya çalışıyor. demekki siz iyi yönetemiyorsunuz sorun yönetimde bana göre yönetim istifa etmeli çok başarısızlar
    Cevapla
  • Ferhatt 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçecen sen o işi,senin ve başkanın kıratı düşük.vizyonsuz adamlar.
    Cevapla