Arena'da ortalığı karıştıran pozisyon

Galatasaray 63. dakikada penaltı beklediği pozisyon sonrası kalesinde golü gördü.

Arena'da ortalığı karıştıran pozisyon
Arena'da ortalığı karıştıran pozisyon
GİRİŞ 06.05.2017 20:52 GÜNCELLEME 06.05.2017 20:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da penaltı isyanı! Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta penaltı isyanı yaşandı.

PENALTI İTİRAZI

Sarı-kırmızılılar 62. dakikada penaltı itirazında bulundu. Sağ kanattan Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta Garry Rodrigues'in kafa vuruşunda top Kasımpaşa savunmasının eline çarptı. Galatasaraylı futbolcular penaltı diye hakeme itirazda bulunurken Özgür Yankaya devam dedi. Pozisyonun devamında Kasımpaşa yakaladığı kontra atakta Turgut Doğan Şahin'le golü buldu ve farkı 2'ye çıkardı.

 

YORUMLAR 5
  • Sade Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray, Tudor'un, Buruma'yı çıkardığı an maçı kaybetti. İki top kaybı için maçın başında oyuncu çıkartılmaz, oyuncuyu da sana olan güveni de kaybedersin, bilgisayar oyunu değil bu.. Penaltı netti, verilmedi, geçen hafta da bir penaltımız verilmedi ama 5 gol atınca fazla dillendiren olmadı. Saha kapatma mevusuna gelince, bunlar ağır cezalar, passolig neden var? Şahıslara ceza verin diye var, bu çağ dışı cezalardan vazgeçilmeli, birkaç kendini bilmez yüzünden bir camia ceza almamalı.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadir kardesim aynen katiliyorum tff. Tarafli ceza veriyor guc elinde olan herseyi yapiyor bjk fb kupa maci seyirci sahaya girdi bjk saha kapatma aldimi bu 1 samsunspor giresun maci ayni takimi tutan iki taraftar stad disinda kavga ediyor samsunspora saha kapatma cezasi veriliyor basaksehirli topcular gazeteciyi linc ediyor takima bisey yok bizmi safiz bunlarmi kurnaz kandiriliyoruz hangi takimi tutarsak tutalim kandiriliyoruz. Tarafsiz bakarsak olaylara evet gercekden biz safiz hala bi tff yonetimde olan maclara gidiyoruz
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Tigor. İstifa. Baskan istifa. Fatih. Terim. Göreve. Aturahim. Albayrak. Göreve
    Cevapla
  • serttepki 6 yıl önce Şikayet Et
    tudor mu tigor mu gitsinde yerine terimi getirmek hiç biseyi degistirmez. zerre kadar futboldan anlamıyor. tamamen kibirden oluşan bir adam.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    ligin sıralamasını takımların güçleri değil, federasyondaki güçleri belli etmiştir. 1. numarada bjkli demirören ve bjk 1. 2 numarada basaksehirin başkani ve basaksehir 2., gs ın yönetimi çoban olamayacağı için hakkıda bòyle yenir...
    Cevapla