Yönetime rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ancak yönetimin devre arasında yollarını ayırmayı planladığı Aurelien Chedjou’dan yönetime rest çekti.

Yönetime rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'
Yönetime rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'
GİRİŞ 28.11.2016 14:05 GÜNCELLEME 28.11.2016 15:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Menajeri ile Sarı-Kırmızılı yöneticilere haber gönderen Kamerunlu stoper, sezon sonuna kadar olan alacakları ödenmeden hiçbir yere gitmeyeceğini belirtti.

Yıllık 2,2 milyon Euro garanti ücretle oynayan Chedjou, sezon sonunda bonservisini bedavaya alarak ayrılma hakkına sahip. Deneyimli oyuncunun, son haftalarda yedek bırakılması ve kadroya alınmamasının sırrı da böylece ortaya çıktı.

Sezon başında da gönderilmeye çalışılan ancak yıllık ücretini karşılayacak kulüp bulamayınca takımda kalan Chedjou’nun, alacaklarının zamanında ödenmemesi nedeniyle huzursuz olduğu öğrenildi.

Yönetimin de, para konusunda sorun çıkardığı için teknik direktör Riekerink’ten, Chedjou’yu oynatmamasını istediği belirtildi.

YORUMLAR 3
  • Ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adam bjk de adam gibi oynar
    Cevapla
  • amca (devamı) 7 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca düşük garanti ücrete oynattığın için transfer sezonunda rahat kulüp bulur ve gönderirsin. haaa az para verip nasıl mı elinde tutacaksın. daha sözleşmeyi yaparken verdiğin bonservisin beş mislini serbest kalma bedeli olarak koy. Prim yapar müşterisi çıkarsa köşesin yok prim yapmazsa zaten istediğine sen satarsın. Örnek mi Telles 6,5 milyona gitti portoya. Porto ilk eveli 40 milyon serbest kalma bedeli şartı koydu daha sözleşmesinde. Oyuncu da bilirki ya kulüp gönderecek yada biri bu parayı verecek. O da işine odaklanır mecburen.
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Alavere dalavere kulübü gs verin adamın parasını okadar arazi sattınız
    Cevapla