"Chedjou böyle oynamaya devam ederse..."

Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa finalinde kendi kalesine gol atmasına rağmen Aurelien Chedjou'nun performansı büyük beğeni topladı.

"Chedjou böyle oynamaya devam ederse..."
"Chedjou böyle oynamaya devam ederse..."
GİRİŞ 16.08.2016 12:23 GÜNCELLEME 16.08.2016 12:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Daha önce gönderilmesi gündeme gelen tecrübeli futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim, "Böyle oynamaya devam ederse Chedjou kalır ve yeni sözleşme isteği de yerine gelir" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray ile 1 sene daha mukavelesi bulunan ve yeni sözleşme için neredeyse 1 yıldır yönetimin kapısını çalan Chedjou'ya daha önce olumlu yanıt verilmemiş hatta Dzemaili gibi ayrılma olasılığı güçlenmişti. Hatta 31 yaşındaki oyuncuya bu sene alacağı 2.2 milyon euroyu getirmesi durumunda gidebileceği mesajı iletilmişti.

Olumlu rapor

Ancak Süper Kupa finalinde Chedjou'nun ortaya koyduğu performans yönetimin ve teknik heyetin kararını değiştirdi. Sarı-kırmızılı idareciler, "Chedjou bu performansı sergilerse gitmez, kalır. Üstelik böyle oynarsa devre arasında ya da sezon sonunda yeni sözleşme için masaya oturulur. Böyle oynasın öyle masaya gelsin. Chedjou profesyonelce olaya yaklaştığını gösterdi. Küsmek yerine kendini futbola daha çok verdi. Bu durum bizi fazlasıyla mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Teknik Direktör Riekerink'in de Kamerunlu futbolcunun kalması yönünde rapor verdiği bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Chedjou artık güven vermiyor
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bence 31 yasindaki adamlarla ugrasmaya gerek yok geclesme dediginiz bu mu yani
    Cevapla
  • halk adamı 7 yıl önce Şikayet Et
    çok biliyodun da neden oynamadın acaba ?
    Cevapla
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    defans oyuncusu kendine bakarsa 40 yaşına kadar oynar.
    Cevapla