Serdar Aziz imzayı attı! İşte ilk sözleri

Galatasaray, Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Serdar Aziz ile resmi sözleşme imzaladı.

GİRİŞ 22.06.2016 14:11 GÜNCELLEME 22.06.2016 15:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende Serdar Aziz kendisini 4 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende ilk olarak söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yeni bir sezona hazırlandıklarını belirterek, "Geçtiğimiz dönemde performansımızı etkileyen eksiklerimizin çerçevesinde, teknik heyetimizin de raporu doğrultusunda, yeni sezona Galatasaray'ı daha güçlü hale getirebilmek için transferlerimize başladık. İlk transferimiz Serdar Aziz. Uzun zamandır yakından takip ettiğimiz bir futbolcu. Kendisinin çok verimli olacağını düşünüyorum. Galatasaray ailesine hoşgeldin diyorum' dedi.



Dursun Özbek'in ardından söz alan Serdar Aziz ise şöyle konuştu:

"Ben hedefleri büyük olan bir futbolcuyum. Elimden gelen en iyi mücadeleyi Galatasaray kulübü için vereceğim. İnşallah bundan sonra hep birlikte büyük hedeflere şampiyonluklara koşacağız. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Transferimle yakından ilgilendi."

Neden Galatasaray'ı seçtin? sorusuna yıldız futbolcu şu cevabı verdi:

'Tabi ki Galatasaray'ın uzun süredir benimle ilgilenmesi büyük bir etken. Bir çok takımdan teklif aldım. Hangi takımlar olduğunun bir önemi yok. Önemli olan benim nerede olduğum. Burada olmaktan dolayı ben ve ailem çok mutluyuz. Burada olduğum için çok gururluyum. Şu an Galatasaray'da olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce de transfer teklifi almıştım ama o zaman gençtim şimdi daha sorumluluk sahibiyiz. Bursaspor kaptanı olarak geldim. Daha önce gelseydim pişmanlık hissederdim. Şimdi daha hazır durumdayım.'

Serdar Aziz, Galatasaray'a transferi sırasında Fatih Terim ile görüştünüz mü? sorusuna, 'Fatih Terim ile herhangi bir görüşmem olmadı Galatasaray'a gelmek için. Burada olmak çok güzel bir duygu onun haricinde Galatasaray'a Galatasaray olduğu için geldim. Hangi kulübün olduğu beni çok ilgilendirmiyor burada olmak ve Galatasaray forması giymek için çok sabırsızlanıyorum. Transferin arkasında çok güçlü duruldu ve bu en büyük etkenlerden birisi ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum.' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Özbek: Teknik heyet konusuna gelince...

Dursun Özbek bir soru üzerine 'Biz mevcut teknik heyetimizden rapor istemiştik. Bu rapor çerçevesinde eksiklerimizin ne olduğunu transferde neler yapmamız gerektiğini öğrendik ve bu doğrultuda transferlere başladık. Teknik heyet konusuna gelince de CAS'tan bir cevap bekliyoruz. O cevap doğrultusunda önümüzdeki hafta içinde de teknik heyetle ilgili açıklamayı yapacağız.' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Teknik heyeti haftaya niye açıklayacak? Çünkü haftaya dönüyoruz Fransadan.
    Cevapla
  • Samii 7 yıl önce Şikayet Et
    Bize forvet lazım diyenler ligin en çok gol atan 2. Takımının gs olduğunda haberi yok. Defans ise allaha emanet ligin en çok gol yiyen defanslarından.
    Cevapla
  • salih 7 yıl önce Şikayet Et
    kardes kim var forvet su an?
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu bilmeyen yönetilerden basta olursa daha çok milyon dolar lar gider,,,.
    Cevapla
  • asim 7 yıl önce Şikayet Et
    kulüp batti, avrupa mali fairplay yuzunden bu yil avrupadan men etti şu transfere bak. 4.5 milyon ve 3 futbolcu. işte bu yuzden daha da batiyoruz. yaziklar olsun
    Cevapla
  • ALİ 7 yıl önce Şikayet Et
    ÖMER nicli arkadaşa yazıyorum forvetimiz var ya eto.
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş kadar olamadik. adamlar 3 milyon verdi cekildi. forvet yok takimda serdara 4.5 milyon.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle