Resmen açıkladı! G.Saray'da oynamak istiyorum

Eskişehir’den ayrılıp Florya’ya yerleşen Emre Güral açıklamalarda bulundu.

Resmen açıkladı! G.Saray'da oynamak istiyorum
Resmen açıkladı! G.Saray'da oynamak istiyorum
GİRİŞ 19.04.2016 11:09 GÜNCELLEME 19.04.2016 11:10

Eskişehirspor’un sezon başında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Emre Güral iki hafta önce sözleşmesini tek taraflı fesh etmişti. Kırmızı-Siyahlı formayla 9 gol 3 asistlik bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki forvet ayrılır ayrılmaz Galatasaray’ın gündemine yerleşti.

"Buna mecbur kaldım”

Emre Güral, "Eskişehirspor’dan ayrılığımla ilgili çok spekülasyon ortaya atıldı. Taraftarlardan tepki mesajları alıyorum. Ancak bilmedikleri çok şey var ve artık ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Sadece söylemek istediğim bir şey var. Benim ayrılığım kesinlikle maddi konularla alakalı değil. Sadece onlardan sezon sonunda serbest kalmak istedim. Ancak olumlu yanıt alamadım ve buna mecbur kaldım.” dedi.

"Galatasaray’a da gidersem oynamak için savaşırım"

Galatasaray'da oynamayı istediğini belirten Emre, "Hayallerimde her zaman böyle büyük hedefler var. Galatasaray’a da gidersem oynamak için savaşırım. Elimden geleni yaparım ve formayı hak ettiğimi gösteririm. Dediğim gibi şu an orada olan yapılanma beni heyecanlandırıyor. Ama futbol bu, imza atılmadan bir şey söylemek doğru değil. Sonuçta bonservisim elimde ve benim için en doğru tercihi yapacağım.” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: FANATİK