Muslera için çılgın rakam! 'Bana bu kaleciyi alın'

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un hocası Klopp, Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera'yı takımında istiyor.

Muslera için çılgın rakam! 'Bana bu kaleciyi alın'
Muslera için çılgın rakam! 'Bana bu kaleciyi alın'
GİRİŞ 03.01.2016 16:24 GÜNCELLEME 03.01.2016 16:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Barça'nın Mönchengladbach'tan 13 milyon euroya aldığı Stegen için 16 milyon euro ödemeye hazır olan Liverpool, Katalan temsilcisinin talep ettiği 40 milyon euronun ardından listesindeki bir diğer isim Fernandao Muslera'ya yöneldi. Kısa bir süre önce İngiliz medyası tarafından ortaya atılan Liverpool - Fernando Muslera flörtü, Uruguaylı oyuncunun menajeri tarafından da doğrulanmış ve gözler bir anda Galatasaray'a çevrilmişti.

UEFA'DAN CEZA ALMAMAK İÇİN ARA FORMÜL

UEFA'dan transfer cezası almamak için Şubat ayında yapılacak olan ikinci görüşmeye kasasına "gelir" koyarak "ceza ihtimalini" tamamen ortadan kaldırmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, "oyuncu satışı" için bazı görüşmelerde bulunurken; Muslera - Liverpool flörtünü doğrulayan bir gelişme de Uruguay basınından geldi.

'BU KALECİYİ ALIN'

Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca'dan aldığı bilgilere dayandırılarak oluşturulan haberlerde, Galatasaray'ın 20 milyon euro bedelle Fernando Muslera'yı Liverpool'a satmaya hazır olduğu ancak Liverpool'un bu transfer için 14 milyon euroluk bütçe belirlendiği vurgulandı. Uruguay basını ayrıca, Jürgen Klopp'un Muslera için "Bana bu kaleciyi alın" dediği iddia edilen ifadelerine de yer verdi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • rte 8 yıl önce Şikayet Et
    liverpool bunu almaz follik ederler madara ederler ada da....turkiye degil ora
    Cevapla
  • Socrates 8 yıl önce Şikayet Et
    Şanpiyonluk gitti zaten bari kasaya para girsin
    Cevapla
  • engin kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon euro çok az para en az 40 milyon euro eder.galatasaray demek muslera demektir.muslera satılırsa çok gol sayarız çokkkk
    Cevapla
  • harbi 8 yıl önce Şikayet Et
    onuda satın kapatın kulübü
    Cevapla
  • tsliden sabriye 8 yıl önce Şikayet Et
    sen onuru tanımammışsın
    Cevapla
  • Sabri 8 yıl önce Şikayet Et
    Alırız TS den Onur u rahat olun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle