Başkan Dursun Özbek'e büyük şok

Hamzaoğlu'nu anketlere bakarak gönderdiğini söyleyen başkan için anket yapıldı, sarı-kırmızılıların yüzde 76’sı "istifa etsin" oyu kullandı.

Başkan Dursun Özbek'e büyük şok
Başkan Dursun Özbek'e büyük şok
GİRİŞ 17.12.2015 03:56 GÜNCELLEME 17.12.2015 03:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından ''Astana deplasmanı sonrası taraftar anket yaptı: 'Hamza gitsin mi kalsın mı?' diye. Uzak ara ‘gönderilsin' çıktı'' diyerek kendilerini savunmuştu. 

Ancak sarı-kırmızılı taraftar grupları, sosyal medya üzerinden ''Yönetim istifa etmeli mi?'' sorusuyla bir anket yaptı. 24 bin taraftarın oy verdiği ankette yüzde 76'lık kısım, ''Dursun Özbek istifa etmeli'' seçeneğini tercih etti. Taraftarların yüzde 24’ü ise Dursun Özbek’in istifa etmemesi yönünde oy kullandı.  

WHATSAPP AYRIMI!

Cim-Bom’da Dursun Özbek Yönetimi’nde WhatsApp Grubu'nda olanlar ve olmayanların gizli iç çekişmesi yaşanıyor.

İç çekişmeler yüzünden Dursun Özbek Yönetimi içinde WhatsApp Grubu kurulduğu ve bu gruptaki yöneticilerin diğerlerine bilgi vermeden kendi aralarında konuları değerlendirdikleri, yönetime çok yakın kişiler tarafından ifşa edildi. 

Yönetim kurulu içindeki aktif birçok yöneticinin dost sohbetlerinde başkan Dursun Özbek’i ağır bir üslupla eleştirdikleri de, Galatasaray Yönetimi’ne yakın birçok kulüp üyesi tarafından sıklıkla dile getiriliyor. 

YORUMLAR 3
  • GSli 8 yıl önce Şikayet Et
    Güzelim etme bulma dünyası işte. Hadi inşallah.
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    Gs pttye düşmeden Özbek ve onun beceiksizleri acilen gitmeliler.Hamzaoğluna çok üzüldüm. Denizliye uzuluyorum yazık. 3.lig takımı gibi oynuyoruz gelen vuruyor giden vuruyor ışık yok guven yok umut yok Yazıklar olsun..!
    Cevapla
  • cemil 8 yıl önce Şikayet Et
    komedi gibi açıklama dursun özbek daha ne beklıyosun hemen istifa etmelisin
    Cevapla