Aziz Yıldırım'a şok gönderme: 15-16 yaşında...

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Avusturya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor.

GİRİŞ 26.07.2015 13:01 GÜNCELLEME 26.07.2015 15:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Van Persie ve özellikle Aziz Yıldırım hakkında flaş açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Van Persie ile görüştük ancak oyuncu başka bir kulübe gitti. Başka bir kulübe gitmiş bir oyuncu hakkında konuşmak bize yakışmaz. Parasını kim ödeyecek, nasıl ödeyecek bizim sorunumuz değil, onların bileceği iş. Çok kıymetli bir oyuncu, yorum yapabileceğimiz bir konu yok. Aziz Yıldırım'ın zaten bir uslübu var ancak ben o uslubu 15-16 yaşlarında bıraktım." şeklinde konuştu.

"Mario Gomez ile  ilgileniyoruz"

Mario Gomez çok kaliteli bir oyuncu. Ancak Beşiktaş'ın mali gerçekleri ve bizim gerçeklerimiz var. Beşiktaş'a transfer olan hiçbir futbolcu için teminat mektubu verilmez. Takımımız içinde bir denge ve adalet sistemimiz var. Gomez gelecek diye tavizlerde bulunmayız. Mario Gomez ilgilendiğimiz bir oyuncu ama tek ilgilendiğimiz oyuncu o değil. 

YORUMLAR 9
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırımın seviyesine inmemiş. iyi yapmış.
    Cevapla
  • Kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın Fikret orman, Çapında 15-16 yaşında gösteriyor.
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    van persie ile biz daha önce ilgilenmiştik açıklaması yapiyorsun fenerin gertireceği günü çomak sokmaya çalışıyorsun bu senin seviyeni gösteriyor fikretçiğim.
    Cevapla
  • Bir İnsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Lafla Peynir Gemisi Yürümez Game Over Fikret Orman
    Cevapla
  • Ekrem 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım a laf söylemek kolay çünkü o senin rakibin ama sen Demirören kulübü batırdığında ona hiçbir şey söyleyemedin. Söyleyemezsin tabi çünkü Demirören kulübü kendisine borçlandırdı. O borçlarını istese beşiktaş 4-5 sene 1 tane dahi transfer yapamazdı hem cezalardan ötürü hemde maddi krizden ötürü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle