G.Saray'ın Prandelli'ye yaptığı çılgın teklif!

İtalyan spor medyasının bugün manşetlerine taşıdığı G.Saray'ın Prandelli ile görüştüğü haberi sarı kırmızılı kulüp tarafından da doğrulandı.

G.Saray'ın Prandelli'ye yaptığı çılgın teklif!
G.Saray'ın Prandelli'ye yaptığı çılgın teklif!
GİRİŞ 03.07.2014 12:40 GÜNCELLEME 03.07.2014 15:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan Cesare Prandelli'ye de Roberto Mancini tarifesi. Sarı-kırmızılı kulübün bugün öğlen KAP'a bildirdiği Prandelli için İtalya'nın en saygın spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport ilginç bir iddiada bulundu.

İtalyanlar, Galatasaray'ın Cesare Prandelli'ye 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini ve bunun karşılığında da ona yılda 4 milyon 500 bin Euro ödeyeceğini iddia ettiler. Prandelli'nin şampiyonluk primini de 500 bin Euro olarak yazdılar.

Eğer Roberto Mancini Galatasaray'da kalsaydı o da bu sezon için 4 milyon 500 bin Euro alacaktı.  

YORUMLAR 11
  • Seso 9 yıl önce Şikayet Et
    Adama Bak. Kardesim, Fenerbahce 4,5 milyona Teknik adam bulamiyomuyduda biz gidip böyle adamlara 4,5 milyon veriyoruz. Yahu saka bir yana, bu adam gercekten Galatasaraya Fenerbahceden mi gönderildi ? Biri bana bunun saka oldugunu söylesin. Takimin basina Azizi getirsen bundan daha büyük kötülügü yapamaz. Bu adam bu borclari nasil ödeyecek ? UEFA kapiya dayandi, 200 bin euroluk ceza daha ödenmemisken bunlar milyonlari elin italyanina veriyor. Isin ilginc tarafi, adam gruplardan cikartamadi italya gibi bir takimi. Sen nasil cikartacan galatasarayi Sampiyonlar liginde gruplardan ? ( hele birde katilsa Sampiyonlar ligine ( fenerbahce eger katilirsa bize ön eleme oldugunu varsayiyorum ) Kaldiki bu adamin Manciden üstün bir tarafida yok. En azindan Mancini takima isinmisti vede futbolculari taniyordu. Kardesim bu Ünal Aysal i bize kim kaktirdiysa gene geri alsin. Illaki her 5 senede bir bir tane cürük armut baskan olmak zorunda degil.
    Cevapla
  • Atilla Bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    G.S. ın DEMİRÖRENİ. Bu Aysal' da bu G.saray'ı batırmaya mı geldi? Bu adam Kripto Fener'li midir nedir ? ,Kkendi şirketlerinden risk almaz ama G.Sarayda dilediği gibi at koşturuyor. Büyük bir ihtimalle Prandelli'yi de üstüne para vererek gönderecek. Hayırlısı bakalım.
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak mancinin gitmesine üzüldüğüm kadar bu adamın gelmesine sevindim.. Aysalın da hep başınızda olmasını istiyoruz.
    Cevapla
  • YILMAZ YAVUZ 9 yıl önce Şikayet Et
    İKİSİ BERABER GİDER.. Bir GS taraftarı olarak fenerbahçenin 4.yıldızı hayırlı olsun diyorum. Partelli ve Aysal ikisi beraber gider. Yıllarca aynı hatayı FB yaptı. FB. bir partelli alamıyormuydu, gitti yerli adamı aldı.
    Cevapla
  • Ibrahim yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu mayada tutmaz. Sansen bir FB olarak sevinmem gerekiyor böyle bir kesat transfer icin ama ülkemin milli sermayesini bu sekilde peskes cekilmesinede vijdanim elvermiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle