Yağmalanan GS Store ürünleri bulundu

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu sonrası dün gece Bağdat Caddesi'nde yağmalanan GS Store'daki ürünler Kartal'da bulundu.

GİRİŞ 28.04.2014 18:45 GÜNCELLEME 28.04.2014 22:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, dün akşam Fenerbahçeli taraftarların şampiyonluk kutlaması sırasında bazı kişilerin Bağdat Caddesi üzerindeki GS Store mağazasına yönelik saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı.

Emniyet açıklamasında, aralarında hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, parada sahtecilik gibi suçlardan kayıtları bulunan 4 kişinin de bulunduğu toplam 20 zanlının, GS Store'a ait bilgisayar kasası da dahil 402 parça tişört, forma, çakmak, top, yelek, kol saati, polar, ayakkabı, mont, fincan, bardak, duvar süsü, atkı, eşofman takımı ve spor çanta gibi lisanslı ürün ile birlikte yakalanıp adli makamlara sevk edildiği belirtildi.



Açıklamada şu bilgiler yer aldı:"27.04.2014 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şampiyonluk kutlamaları esnasında bazı taraftarların Kadıköy İlçesi Bağdat Caddesi üzerinde bulunan GS Store Mağazasına yönelik saldırı ve hırsızlık olayıyla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen tahkikatta; şu ana kadar, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, parada sahtecilik gibi suçlardan kayıtları bulunan 4 şahsın da aralarında olduğu toplam 20 kişi, işyerine ait bilgisayar kasası da dahil, 402 parça tişört, forma, çakmak, top, yelek, kol saati, polar, ayakkabı, mont, fincan, bardak, duvar süsü, atkı, eşofman takımı, spor çanta gibi lisanslı ürün ile birlikte yakalanıp adli makamlara sevk edilmiştir. Diğer şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

YORUMLAR 9
  • KARADENİZ FIRTINASI 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR KENDİ TAKIMININ TOPUNU ÇALANLAR DEĞİL Mİ ?. bizim kupamızı , galatasarayın lisanslı ürünlerini hayde hayde çalarlar. ŞİKECİ VE HIRSIZSINIZZZZZZZ
    Cevapla
  • halil kökay 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe:. haketmediği kupayı Trabzonun elinden şikeyle alır, galatasaray ürünlerini de gsstoreden gaspederek götürür...
    Cevapla
  • BARBAROS BEKİR 9 yıl önce Şikayet Et
    karaoğlan. gezi olaylarında kimin tarafında olduğunuzu türkiye gördü git doğuya bir araştır sonra .....
    Cevapla
  • Hain Kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve FB. al birini vur otekine... hep merak etmisimdir, bu iki takimin uyeleri ayni mi diye... ayni tavirlar ayni soylemler ayni tipler ayni karakterler ayni yuzler... bu kadar mi benzerlik olur? zeytinyagi gibi hep uste cikarlar, cingar cikarirlar bagirip cagirirlar, oyunun kurallarini hep kendilerine gore yontarlar, bel alti vururlar, kazaninca bilekleridir, kaybedince hakemlerdir (CHP de ayni, kaybedince aptal halktir, calinan oylardir, kedirdir elektrigi kesen ve oylari calan)... ne diyim... Allah kimseyi CHP li ve FB li yapmasin (en azindan sevdiklerimi) Amin!
    Cevapla
  • metin çınar 9 yıl önce Şikayet Et
    chp ve fener. chp ve fener aynı işler milleti ayaklandırmaya çalışıyorlar fener yönetimi kınamadı bile bu yağma olayını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle