Terim Milli Takıma imzayı attı

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Terim 1 yıl boyunca hem Galatasaray'ı hem de A Milli Takımı çalıştıracak. Terim saat 20.30'da TFF'nin İstinye binasında sözleşmeye imza attı.

GİRİŞ 22.08.2013 17:55 GÜNCELLEME 23.08.2013 00:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetimi'nin, Terim'in 4 maçlığına milli takımı yönetmesine izin vermesinden sonra tek alternatif olarak tecrübeli hocayı masada tutan Türkiye Futbol Federasyonu, Terim'le 1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Yapılan toplantı sonunda Fatih Terim ile bir kez daha görüşüldü ve bu görüşme sonrasında Fatih Terim son kararını verdi. Tecrübeli teknik adam milli takım teknik direktörlüğü konusunda TFF ile 1 yıllığına anlaştı...

Fatih Terim, önümüzdeki 1 yıl boyunca hem Galatasaray'ı hem de A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıracak. Tecrübeli teknik adam saat 20.30'da TFF'nin İstinye'deki binasında sözleşmeye imza atttı.

TERİM'İN İLK SÖZLERİ

''Kendilerine ve yönetim kuruluna bana olan güvenlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Konu Milli Takım olunca görev kaçınılmaz. 15 gün sonra da maç var, onun kampında birçok şey paylaşırız. Ama bugün için konuşmak gerekiyorsa Ay Yıldız konu olunca kulübümün de anlayışıyla bu görev kaçınılmazdı. El birliğiyle ne ben bir başkası tek başımıza bir şey yapamayız.

Oyuncularımız ve futbol aleminin içinde olan her fert bize yardımcı olacak. Bu duyguyla hareket edeceğiz. Bu yüzden Mayıs'a kadar süratlice görev bölümleri yapıp sabah-akşam-öğlen ne ise teşhisleri koyup bir an evvel işe başlamak mecburiyetindeyiz.

Dünya Kupası'na gider miyiz? Bizim anlaşmamız bundan öte bir şey. Burada hiçbir şeyi kovalamayacağız manasında değil ama esas işimiz olmamış şeyleri bir an evvel hayata geçirmek olacak.''

Terim Milli Takıma imzayı attı
GALERİYE GİT
YORUMLAR 22
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcular oyun bilmiyorsa, Terim ne yapsın ?. İşte FB, işte BJK,yani TS yendiyse, evinde yenecekmi zannediyorsunuz !
    Cevapla
  • GÖKHAN ARSLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    imparator. harika oldu bence başarılı olacak hem cimbomda hem milli takımda.. bekle bizi avrupa 58den 8e çıkacaz inşallah :)
    Cevapla
  • m.yukser 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun.... Ya adamın hangi başarısı var, hangi işi tutmuş sonunu getirmiş, bu adam milli takımı bırakmamışmıydı?..Ben bu ülkede Şenol Güneş'i daha layık görüyorum. Bu adam sırf hava,civa, medyatik. Bu işi bırakınca filim artisi felan olur sanırım. Demek fatih terimden başka hoca yok bu ülkede.Yazık yazık. Bi daha milli maça bakmam. Adam luçeskunun, haginin mirasına oturunca, hemen avrupaya gitmişti. Şimdi avrupadan bir teklif gelsin. hem milli takımı,hem de GS yi bırakıp gitmesse ben bi şey bilmiyorum. Hep de kıytırık bir avrupa takımı bile olsa. Bizim mahallenin bakkalı çocuklar top oynarken taktik vere vere hoca gibi olmuş. Adam bulamaslarsa adamın telefonunu felan bari vereyim.
    Cevapla
  • YusuFB 10 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca. önceki dönemde gönderilmeden veya gitmeye mecbur kalmadan önce başarılarından çok aldığı para ile gündeme gelmişti, muhtemel bir kaç yenilgiden sonra yine maaşını konuşmaya başlayacağız, Fatih TERİM'den başka teknik direktör yetiştiremeyen Türkiye'ye de bu ayıp yeter. Yılmaz VURAL'ı ve futbolseverleri görmezden ve duymazlıktan gelen federesyon umarım ki en kısa sürede istifa etmek zorunda kalırsınız
    Cevapla
  • tolgahan 10 yıl önce Şikayet Et
    sistem yanlış. kaliteli bir hoca seçilip alınan sonuçlara bakılmaksızın çok uzun süreler çalışılması lazım. zırt pırt hoca değiştirmeyle olmaz bu işler. bir arsenalin son yıllarda aldığı ne başarısı var. kendi liginde ilk 3 e bile giremiyor ama hocası yıllardır aynı. bence bu sağlanmalı. mesela Galatasaray F. Terim'i tutabildiği kadar elinde tumalı. sonuçlar nasıl olursa olsun. her sene şampiyonluk gelecek diye bir şey yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle