Türkiye'de eleştiri yağmuruna tutulan hakem Dünya Kupası Elemeleri'nde görev yapacak

FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, yarın Belçika ile Kuzey Makedonya arasında oynanacak 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu maçını yönetecek.

Türkiye'de eleştiri yağmuruna tutulan hakem Dünya Kupası Elemeleri'nde görev yapacak
Türkiye'de eleştiri yağmuruna tutulan hakem Dünya Kupası Elemeleri'nde görev yapacak
GİRİŞ 09.10.2025 19:41 GÜNCELLEME 09.10.2025 19:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Belçika'nın Gent şehrindeki Gent Arena'da oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak müsabakada Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Bersan Duran üstlenecek.

Karşılaşmada Kadir Sağlam dördüncü hakem, Fedayi San (İsviçre) VAR, Onur Özütoprak ise AVAR olarak görev yapacak.

 

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 6
  • Doguş 2 saat önce Şikayet Et
    Kesin yapı gücü UEFA bile fötöcü dolu
    Cevapla
  • avşiar 2 saat önce Şikayet Et
    Türkiyede yönettiği gibi maç yönetsin/ler de görelim bir daha maç alabiliyor mu?
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    yapının gücü
    Cevapla
  • ali 3 saat önce Şikayet Et
    hakem filan değil. pozisyonları çözemez.duruma göre karar verir. en sevdiği şey fb li futbolculara sırıtarak uzun uzun açıklama yapmak.
    Cevapla
  • rivrivriv 3 saat önce Şikayet Et
    Orda maçı yönet diyorlar. Şöyle yönet,bu olursa şunu yaparız,ligi bitirtmeyiz,dosya açıklamayız,fetöcü abilerimize söyleriz demiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle