Milli Takım maçlarının yeni yayıncısı belli oldu!

Saran Media Group ve UEFA, 2024-2028 yılları arasında UEFA Milli Takım Futbolu’nu kapsayan içerikler için uzun soluklu bir ortaklık üzerine anlaşmaya vardı. Böylece A Milli Futbol Takımı'nın maçları 4 yıl boyunca Saran Group'ta alacak.

GİRİŞ 05.08.2024 16:26 GÜNCELLEME 05.08.2024 16:58
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

UEFA ile yapılan anlaşma ile, UEFA Uluslar Ligi 2024/25 ve UEFA Uluslar Ligi 2026/27, UEFA Uluslar Ligi Finalleri 2025 ve UEFA Uluslar Ligi Finalleri 2027, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ve UEFA EURO 2028 Avrupa Elemeleri, Uluslararası Hazırlık Maçları ve UEFA EURO 2028 turnuvasının Türkiye’deki yayın hakları Saran Media Group’un oldu.

Bu kapsamda, Saran Media Group, milli maçların Türkiye’de, canlı ve bant yayını ile özetlerinin TV ve dijital yayın haklarının münhasıran sahibi oldu.

Sadettin Saran: "A Milli Takımı’mızın maçlarının yayın haklarını aldığımız için çok mutluyuz”

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, yapılan anlaşmadan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "UEFA ile olan yayın ortaklığımızdan gurur duyuyoruz. A Milli Takımı’mızın maçlarını, tüm milli maçları ve EURO 2028 turnuvasının yayın haklarını aldığımız için çok mutluyuz.” dedi.

Milli Takımın 40 maçının yayın hakkın Saran Group’ta

Saran Group, Milli Takımın Euro 2028’e kadar oynayacağı 40 milli maç ve Euro 2028’e katılmaya hak kazanması durumunda oynayacağı maçların yayın haklarının sahibi oldu. Türk Milli Takımı 2024 yılı Eylül, Ekim ve Kasım aylarında ikişer karşılaşma oynayacak ve gruptaki ilk maçına 6 Eylül Cuma günü Galler deplasmanında çıkacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 60
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    Yani TRT ne yapıp edip almalıydı, milli maç bu.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    biz bu trt ye niye para ödüyoruz
    Cevapla
  • Adem 1 ay önce Şikayet Et
    Takımların avrupa maçı(şl,uefa ligi, konferans ligi) yayın hakkını alan trt milli takım maç yayınlarını almamış, demekki ikisi bir arada olmuyo.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Milli maçlarımızı da ŞİFRELİ İZLEYECEĞİZ.(!) O'ndan da mı mahrumuz yani.
    Cevapla
  • Ali.E 1 ay önce Şikayet Et
    Gelecek nesillerimiz için büyük bir kazanç...!!! Futbolcu ismi sayacaklarına, tarihte iz bırakmış büyük ilim adamlarının isimlerini saysınlar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle