Vincent Aboubakar resmen Hatayspor'da!

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın Hatayspor'a transferi konusunda oyuncu ile anlaşma sağlandığını sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak sona erdirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 09.09.2024 19:37 GÜNCELLEME 09.09.2024 21:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, 32 yaşındaki golcü futbolcu Vincent Aboubakar'ın Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'a transfer olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı ekip, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi feshedilen tecrübeli golcü, Hatayspor ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu şekilde:

“Profesyonel futbolcumuz Vincent Pate Aboubakar'ın Atakaş Hatayspor Kulübü’ne kesin transferi konusunda Atakaş Hatayspor ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir.”

Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Cüneyt 1 hafta önce Şikayet Et
    Hatayı ve Hataylıları hep çok sevmişimdir aman ha Abubakar denen zata sakın ha güvenmeyin bu adama Beşiktaş kaç kere güvendiyse hepsinde de pişman oldu ama sizde pişman olmayın
    Cevapla
  • Nezir 1 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaşa uymuyor
    Cevapla
  • Levrock 1 hafta önce Şikayet Et
    artık Beşiktaş unda arka bahçe takımı var
    Cevapla
  • endoskopi 1 hafta önce Şikayet Et
    aç gözlünün teki Hatay bu adamı devre arası postalar. asla profesyonel bir oyuncu degil
    Cevapla
  • Black 1 hafta önce Şikayet Et
    Abubakar takır takır atar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle