Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı belli oldu! Ali Koç...

SON DAKİKA: Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeniden Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına seçildi.

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı belli oldu! Ali Koç...
Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı belli oldu! Ali Koç...
GİRİŞ 24.07.2024 16:35 GÜNCELLEME 24.07.2024 17:40
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA:  Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanının seçileceği toplantı Vakfın Maslak'taki merkezinde gerçekleştirildi.

Yapılan toplantı sonrasında Kulüpler Birliği Başkanı bir kez daha Ali Koç seçildi.

Toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Trendyol Süper Lig'de yer alan diğer kulüplerin başkan ya da temsilcileri katıldı.

SADECE GALATASARAY DESTEKLEMEDİ

19 kulüpten 18'i Ali Koç'a destek verdi. Ali Koç için destek vermeyen tek kulüp Galatasaray oldu. Galatasaray adına toplantıya katılan ikinci başkan Metin Öztürk, Ali Koç için ret oyu verdi.



"YENİ FEDERASYONA EL BİRLİĞİ İLE DESTEK OLMALIYIZ"

Yeniden Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı seçilen Ali Koç, toplantı çıkışında ise görüşlerini şu ifadeler ile belirtti:

"Kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısı nedeniyle Kulüpler Birliği'ne yeniden başkan olma isteklerini geri çeviremedim.

Ayrılan federasyonla sevabıyla günahıyla ters düştüğümüz noktalar oldu. En çok Fenerbahçe ile ters düştü. Samimiyetle verilmiş bir emek vardır. Gönüllü bir iştir. Kamuoyunda her saat hedefte olan bir pozisyondur. Futbol için harcadıkları mesai nedeniyle teşekkür ediyorum.

Yeni gelen İbrahim Bey ve ekibine hayırlı uğurlu olsun. İnşallah dedikleri gibi Türk futbolundaki adaleti sağlamak için büyük adımlar atarlar. Hepimiz el birliğiyle yeni federasyona destek olmalıyız. İnşallah iyi işler yaparlar. Şöyle bir döneme girmeliyiz, geç bile kaldık, kulüplerin yani futbolun en önemli paydaşlarının futbolun geleceğiyle ilgili alınacak kararlarda çok daha fazla söz sahibi olacağı döneme geldik. Avrupa'da da böyle. Avrupa turnuvalarında, Avrupa Kulüpler Birliği UEFA üstünde söz sahibi. İnşallah benzer iklimi Türkiye'de de sağlarız."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • FB hastası 2 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun diyeceğim ama Mart Nisan gibi tekrar istifa eder diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kaossssss
    Cevapla
  • Omer 2 ay önce Şikayet Et
    Bu Ali kuç enteresan heb bırakıyorum diyor hemde her şeye el atıyor. Hemde çok ağlıyor. Türk futbolunun en büyük problemi bence bu adam.
    Cevapla
  • Açık ve Net 2 ay önce Şikayet Et
    görünen oki , yorumcular haci ağayı gaz verip ayağa kaldirip ,yanlış yapmaya yönlendirecekler ,yazık.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bi bırakmadı yakamızı.Futboldan soğuduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle