İbrahim Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideriyim

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Geçmişte yaptıklarım bir kulüp aidiyetinden kaynaklanmaktaydı. Artık ailenin lideriyim." dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideriyim
İbrahim Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideriyim
GİRİŞ 21.07.2024 00:28 GÜNCELLEME 21.07.2024 00:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu İbrahim Hacıosmanoğlu futbolda barışçıl bir ortam olacağını söyledi.

Hacıosmanoğlu, Habertürk'e verdiği röportajda, "Geçmiş orada kaldı. Futbol ailesini kucaklayacağız. Sevgi her şeyin üstesinden gelir. Geçmişte yaptıklarım bir kulüp aidiyetinden kaynaklanmaktaydı. Artık ailenin lideriyim." dedi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Halk 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin 2010 2011 şampiyonluk kupasını alacakmışlar diyenler siz değil Ağaların gelsin :) Yapıp yapabiliceğiniz yıllardır olduğu gibi birkaç yıl daha şampiyonu belirmek olur o kadar .
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    devlet hükümet siyaset tff gs ts bakıyorum sadece fenerle uğraşıyorlar arkadaş ne fenermiş bu şampiyonluğu gasp eden siz kupaları gasp eden siz paraları alıp tek kuruş vergi vermeyen siz bahis idda şike örgüt çete ne ararsan içinde siz ama yatıyorlar kalkıyorlar fenerbahçe
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sadece Ali Koçu sustur yeter
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Yeni başkan hayırlı olsun , yabancı sayısı 14 olacakmış falan . Bozuk arabanın şöförü değişse fayda etmez . Türk futbolu acilen köklü reformlara ihtiyacı var ama olmuyor . Kısır döngü devam ediyor . İyi niyet yetmez , neşteri vurmak gerekir . Klüpler batakta hala transfer peşindeler .
    Cevapla
  • çavuşbaşı 1 ay önce Şikayet Et
    İnşaellah Trabzonspor başkanı iken söyledilerini şimdi başkan iken yapar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Önce yazmayı öğren İNAELLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle