TFF Başkanlığı için sürpriz aday!

Eski Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına adaylığını açıkladı.

GİRİŞ 22.04.2024 14:27 GÜNCELLEME 22.04.2024 14:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Eski Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına adaylığını duyurdu.

Uyanık, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, TFF başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Samsunlu gençlerin, Samsunlu futbolseverlerin ve Türkiye'deki futbolseverlerin teşviki ve ısrarıyla futbolla helalleşmek adına son dönemde aday olmaya karar verdiğini söyleyen Uyanık, "Bugün, Türkiye Futbol Federasyonunun önümüzdeki seçimlerde başkanlığına adaylığımı açıklıyorum." dedi.

Türkiye'de temiz futbol ve başarılı futbol takımlarının olması temennileriyle adaylığını açıkladığını ifade eden Uyanık, şunları kaydetti:

"Futbol takımlarının borçlardan, teknik iflastan kurtulmasını, milli takımın tekrar başarılı olmasını, takımlarımızın Avrupa'da tekrar Avrupa şampiyonu olabilmesi gerektiğine inananlarla birlikte adaylığı açıklıyorum. Bu süreçte futbol adına doğruları, bildiklerimi tartışmak, kamuoyuna daha rahat bu mesajları verebilmek adına bu bir fırsat... Devamında doğru şeyleri, doğru sloganları söylediğimiz zaman o sloganların altında birleşebileceğimiz birçok liyakatli ve temiz futbol adamının olduğuna inanıyorum. İnşallah Türk sporuna, Samsun'a, Anadolu sporuna özellikle hayırlı olmasını diliyorum."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    ali sinanoğlu olmalı net
    Cevapla
  • objektif kalem 1 hafta önce Şikayet Et
    La bi git sende kimsin
    Cevapla
  • Serkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Kimsin sen
    Cevapla
  • Carsamba55 1 hafta önce Şikayet Et
    Ismail Uyanik adamin dibidir..Samsunspor'a yeniden hayat veren kisidir..Futbolu cok iyi biliyor..TFF ye yeniden sayginligi getirir..
    Cevapla
  • Kaptan rix 1 hafta önce Şikayet Et
    futbol ferasyonu başkanlığı kimlere kalmış? Samsunspor u yönetemeyenler federasyon başkanı olamaz...Taraf olacağınız şimdiden aşikar .TFFbaşkanı Eski efsane futbolculardan olunmalıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle