Vatansız Hakan Şükür, Kosova’ya yanladı! “Türkiye'nin işi çok zor olacak”
A Milli Takımımızın Dünya Kupası play-off finali öncesi, firari Hakan Şükür’ün Kosova’yı öven ve Türkiye’yi küçümseyen açıklamaları sosyal medyada büyük tepki topladı.
HABER7 SPOR SERVİSİ
A Milli Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Kosova ile karşı karşıya gelecek. 31 Mart Salı günü Fadık Vokrri Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Zorlu mücadele TSİ 21.45'te başlayacak.
Millilerimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek.
FETÖ firarisi Hakan Şükür, maç öncesi adeta Kosova'yı öven ve Türkiye'yi küçümseyen nitelikte açıklamalarda bulundu.
"TÜRKİYE'NİN İŞİ ZOR OLACAK"
Kosova merkezli bir sosyal medya hesabında yer alan paylaşımda, FETÖ firarisinin "Kosova babamın memleketi. Kökenleri Priştina'ya dayanıyor. Başarıları küçümsenmemeli, yeteneklerle dolu bir ülke. Güçlü bir takımlar. Zorlu bir grupta ikinci oldular ve birinci de olabilirlerdi. Türkiye'nin işi çok zor olacak.” dediği görüldü.
AÇIKLAMALARINA KAYITSIZ KALINMADI
Milli Takımımızın Dünya Kupası'na bu kadar yakaştığı bir dönemde Türkiye lehine açıklama yapmayan firari Hakan Şükür'ün Kosova için bu sözleri kullanması üstü kapalı bir şekilde tarafını belli ettiğinin göstergesi oldu.
Öte yandan söz konusu açıklamalarının yer aldığı paylaşımın altında binlerce kullancısı ise tepki içeren yorumlar yaptı. Türk kullanıcılar, Kosova halkına Hakan Şükür'e itibar etmemeleri gerektiği yönünde uyarı içeren yorumlarda bulundu. Kosovalı bazı kullanıcıların da paylaşımı yapan sayfaya tepki gösterdiği ve içeriğin kaldırılması gerektiğini söylediği görüldü.
-
ayyıldızz 1 saat önce Şikayet Ettorinolu şaban. vatanını satmış. milli takımı desteklemesi beklenmez. ayrıca bu torinolunun şike iddialarında neden adı yok. terörist hakan şükürBeğen Toplam 32 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtSanane vatan hainiBeğen Toplam 30 beğeni
-
Arif 1 saat önce Şikayet EtTakımı bilmem de sen çok şey kaybettinBeğen Toplam 26 beğeni
-
Suluovalı 1 saat önce Şikayet EtVatansız konuşmadan duramadı sanıırmBeğen Toplam 25 beğeni
-
AslanM 1 saat önce Şikayet EtTürkixeyi agzina almasi bile caiz degil. HAINBeğen Toplam 26 beğeni