TFF seçim tarihini resmen açıkladı!

TFF, EURO 2024 tarihleri göz önüne alınarak seçimlerin 18 Temmuz'da yapılacağına karar verildiğini açıkladı.

TFF seçim tarihini resmen açıkladı!
TFF seçim tarihini resmen açıkladı!
GİRİŞ 08.04.2024 21:30 GÜNCELLEME 08.04.2024 23:25
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Olağan Genel Kurul toplantısının 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesinin 1. fıkrası hükmü uyarınca, her yılın 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; Türkiye A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verilmiştir."

KULÜPLER DAHA ERKEN İSTİYOR


Süper Kupa için bulunduğu Şanlıurfa'da açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz tarihini işaret etmesi sonrası birçok Süper Lig kulübü seçimlerin daha erken yapılması için TFF'ye resmi imza vermişti.

İşte o kulüpler;

-Fenerbahçe
-Beşiktaş
-Kasımpaşa
-Karagümrük
-İstanbulspor
-Adana Demirspor
-Samsunspor
-Pendikspor
-Antalyaspor
-Sivasspor
-Ankaragücü

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 123
  • Gazi 2 hafta önce Şikayet Et
    Hepsi gsli.Futbolu gsye verdiler.Ulke futbolu battı.
    Cevapla
  • Müslüman-Türk 3 hafta önce Şikayet Et
    Kulüpler! Birlik olsun kimse maçlara çıkmasın. Bakalım ne yapacak. o kadar takımı kümemi düşürecek sıkıyorsa, sonra hangi takımla süper ligi oynayacak ?
    Cevapla
  • biz tek siz hepiniz 3 hafta önce Şikayet Et
    euro 2024 de milli takımın maçlarını izlemeye de gidersin federasyon başkanı olarak inan ki orada da fener taraftarı o maçları sana rahat rahat izlettirir. süper kupayı 6s ye hediye ettin. maç ertelemesi olmazmış. ulan 6s uefa kupasını aldığı sene bir dünya maçı ertelendi. bu milli dava diye. kimse de itiraz etmedi. sonraki yıllarda da bir çok lig maçı avrupa maçı nedeniyle ertelendi.
    Cevapla
  • Hakan 3 hafta önce Şikayet Et
    GS nerde ?????
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle