Acun Ilıcalı, Galatasaray iddiasına ateş püskürdü: Adi, yalan iftira...

Spor yorumcusu Haluk Yürekli, Fenerbahçe'nin düzenlediği kongrede tepki çeken videoda katkısı olduğu söylenen Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı. Acun Ilıcalı'dan bu iddialara sert bir yanıt geldi.

Acun Ilıcalı, Galatasaray iddiasına ateş püskürdü: Adi, yalan iftira...
Acun Ilıcalı, Galatasaray iddiasına ateş püskürdü: Adi, yalan iftira...
GİRİŞ 04.04.2024 22:34 GÜNCELLEME 04.04.2024 22:34
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ünlü spor yorumcusu Haluk Yürekli, Fenerbahçe'nin genel kurulunda konuşma yapan ve hazırlanan videoda katkısı olduğu söylenen Hull City başkanı Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı ifadelerde bulunmuştu.

Toplantı sonrası Youtube'da yayın yapan Haluk Yürekli Acun Ilıcalı hakkında "Ya Ali Koç yalan söylüyor ya da Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı, kürsüden iner inmez Murat Özkaya'yı (Eyüpspor başkanı) arıyor. G.Saray ile temasa geçip "Vallahi videoyu biz hazırlamadık" diyorlar ama bu yaklaşım G.Saray'da karşılık bulmuyor! G.Saray, başkan seviyesinde Acun Ilıcalı'ya çarpı attı" demişti.


"ADİ, YALAN İFTİRA"

Yürekli'nin iddiaları sonrası sessizliğini bozan Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler ile kendini savundu:

"Kamuoyunun dikkatine. Haluk Yürekli adlı şahsın gündemdeki konuyla ilgili hakkımda yazdıkları adi yalan ve iftiralardan ibarettir. Sözü geçen şahıs gündemdeki konu ile ilgili bazı kişi ve kurumlarla irtibata geçtiğim yalanını utanmadan söylemiştir. Söz konusu provakatif ifadelerine ve yorumlarına devam etmesi de eşyanın tabiatına dolayısıyla bu şahsın kişiliğine uygundur. İtibar edilmemesini rica ederim" 



Haluk Yürekli, bu açıklamalar sonrası sosyal medyada ünlü isme "Murat Özkaya'yı aramadığına en kutsalın üzerine yemin edebilir misin? Yoksa ailemizin yalancı çocuğu musun?" sorusunu da yöneltti. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Ali cevat keskin 3 hafta önce Şikayet Et
    Ünlü bir yorumcu demissiniz haluk bege.o zaman erman toroglu.ahmet cakar.abdulkerim ve daha nice gercek spor yorumculari supersonic yorumcumu oluyorlar
    Cevapla
  • kaan 3 hafta önce Şikayet Et
    darbeci koç askerin erbakana yaptıgını şimdi koç yapıyor.
    Cevapla
  • Gara Murad 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu feneri TFF den atın gitsin bu ne böyle yok lige güvenimiz yok, hakemlere güvenimiz yok, ülkeye güvenimiz yok, 17 takım bize gıcık bir defolun gidin ligde rahatlasın sizde
    Cevapla
  • Fbli 3 hafta önce Şikayet Et
    Konunun ne olduğunu bilmiyorum ama acun haklıdır
    Cevapla
  • Maksuat 3 hafta önce Şikayet Et
    Nerden biliyon Fenerli olduğu içinmi
    Cevapla
  • Boykot 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali koç ülkeyi ele geçirmiş nerdeyse.Ülkenşn yarısı bunların nufüsda iyi kullanılıyor.Demekki en iyi boykot..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle