Murat Sancak'tan TFF'ye istifa çağrısı!

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, Türkiye Futbol Federasyonu ve tüm kurullarını istifaya davet etti.

Murat Sancak'tan TFF'ye istifa çağrısı!
Murat Sancak'tan TFF'ye istifa çağrısı!
GİRİŞ 01.04.2024 14:45 GÜNCELLEME 01.04.2024 14:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının disiplin sevklerinin açıklanmasının ardından sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Murat Sancak, açıklamasında TFF ve tüm kurullarını istifaya davet ettiğini söyledi.

Murat Sancak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde;

"Güçlünün TFF'si, emirle karar veren disiplin kurulu, çeteleşmiş MHK, adil karar veremeyecek, tahkim, futbolseverler nezdinde yok hükmündesiniz artık."

"KORKAK VE EYYAMCI!"

"Ben daha önce söylemiştim, seyirci sahaya inmemeli, inerse futbolcu refleks olarak karşılık verir. 4 büyük kulüp için de söylemiştim. Benim görüşüme katılıyorsan, disiplin talimatını değiştirir ondan sonraki olayları o karara göre sonuçlandırırsın. Önceden olmuş bir disiplin suçu öncekiler gibi karara bağlamak ve müteakip eden salı günü sevk ve ilk perşembe günü karar vermek mecburiyetiniz varken, keyfi olarak 13 gün sonra sevk etmek ve üstelik tedbirsiz olarak karar vermeniz, ne kadar korkak ve eyyamcı olduğunuz ortaya çıkmıştır."

"TFF VE TÜM KURULLARI İSTİFA"

"Misyonunuzu tamamladınız, gitmiyorsanız, sizin yöneticilerinize sesleniyorum, onuru şerefi olan bu yönetimde kalmaz, kalan sizlerde bu trajikomik karara ortaksınız. Fenerbahçe büyük camiadır, onları da töhmet altında bıraktınız, bu yanlış karar da onları rahatsız eder. Fenerbahçe ligden çekilmesin ya da kupa maçını oynasın diye şirinlik yapıyorsanız, ne Fenerbahçe camiası yutar ne de futbolseverler. TFF VE TÜM KURULLARINI İSTİFAYA DAVET EDİYORUM. Düşün futbol camialarının yakalarından, bütün futbol takımları yöneticilerine bu liglerde figüran olmayın, sesiz kalırsanız, siz de figüran olarak kalacaksınız, BİR FUTBOLSEVER AÇIKLAMASI"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • imas 1 ay önce Şikayet Et
    Tff başkanı ne kadar inatçı ve yüzsüz bir adammış. O kadar hakaretlere rağmen bi türlü istifa etmiyor. Tebrik ediyorum adamı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    TFF derhal istifa etmeli güvenirliğini kaybetmiştir,fb ye bu olaydada kıyak yapmıştır utanmasalar taraftarları döven futbolculara plaket vericekler
    Cevapla
  • Misafir. 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan tff josef e neden verdiniz o kadar maç ceza. Yatacak yeriniz yok
    Cevapla
  • Saldırın utanmadan 1 ay önce Şikayet Et
    Sadece o mu? Beşiktaşlı futbolcu tombala çekti diye 6 ay ceza aldı? İcardi 1 maç ceza aldı? Bu gs yi kollamaktan usanmayanların yatacak yeri yok. Hâlâ FENER BAHÇE yi kolluyorlar. Belli on sene de kollana kollana bir şampiyonluk bile alamadı? Gs ve fetö iç güvenlik sorunudur? FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ NÜN otobüsünün kurşunlanması? Başkanın biş yere yıllarca icerde kalması? Trabzon bıçakla
    Cevapla
  • Mehmet kara 1 ay önce Şikayet Et
    Fırıldak aliyi yalamaya devam bösbüyük adamsın
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ölü merkep kurttan korkmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle