Karteller iş başında! Dünyaca ünlü yıldız futbolcuya ölüm tehdidi

Benfica'da forma giyen dünyaca ünlü Arjantinli yıldız Angel Di Maria, Angel Di Maria'nın Arjantin'deki evine ölüm tehdidi içeren bir mesaj bırakıldığı kaydedildi.

Karteller iş başında! Dünyaca ünlü yıldız futbolcuya ölüm tehdidi
Karteller iş başında! Dünyaca ünlü yıldız futbolcuya ölüm tehdidi
GİRİŞ 26.03.2024 14:55 GÜNCELLEME 26.03.2024 15:00

Portekiz'de Benfica forması giyen Arjantinli futbolcu Angel Di Maria'nın ailesine bir ölüm tehdidi gönderildi.

Arjantin'de yer alan Rosario kenti yakınlarındaki evlerine bırakılan mesajda "Oğlunuz Angel'e Rosario'ya geri dönmemesini söyleyin, yoksa birinizi öldürerek onu mahvederiz. Pullaro bile (vali) sizi kurtaramaz" yazıldı.

Aralık ayından beri bölgenin valisi olan Maximiliano Pullaro, bir süre önce yerel uyuşturucu kaçakçılarına karşı savaş ilan etmişti.

Uyuşturucu kartellerinin Di Maria'yı ve ailesini hedef alarak Vali'ye misilleme ve güç gösterisi yaptığı iddia ediliyor.

ÜLKESİNE DÖNMEK İSTEDİĞİ KONUŞULUYOR

ESPN'de geçtiğimiz günlerde çıkan haberde 36 yaşındaki Di Maria'nın futbol kariyerine nokta koymak için altyapısından çıktığı Rosario Central'a dönmek istediği öne sürüldü.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.