İtalya'dan bomba iddia! Mourinho Süper Lig'e mi geliyor?

Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyon olamaması durumunda İsmail Kartal'la yolların ayrılabileceği iddia edilirken Jose Mourinho'nun da adaylar arasında yer aldığı belirtildi.

İtalya'dan bomba iddia! Mourinho Süper Lig'e mi geliyor?
İtalya'dan bomba iddia! Mourinho Süper Lig'e mi geliyor?
GİRİŞ 12.03.2024 20:56 GÜNCELLEME 12.03.2024 20:56
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Sezona İsmail Kartal yönetiminde mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkan Fenerbahçe, 29. haftanın ardından 76 puanla ikinci sırada yer alıyor. 

Şampiyonluk hasretini bu sezon dindirmek isteyen sarı-lacivertliler hedeflerine ulaşamazsa teknik direktör değişikliğine gidebilir.

Fenerbahçe yönetimi sezon sonunu bekleyecek

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İsmail Kartal'ın şu anki performansından memnun. Sarı-lacivertli yönetimin sezon sonunu bekleyerek şampiyonluk yarışının nasıl biteceğini görmek istediği vurgulandı. 



Mourinho, Fenerbahçe'nin listesinde

Ayrıca haberde Fenerbahçe'nin şampiyon olunamaması durumunda teknik direktör değişikliğine gideceği ve Portekizkli çalıştıcı Jose Mourinho'nun adaylar arasında olduğu iddia edildi. 

İsmi dev kulüplerle anılıyor

Son olarak Roma'yı çalıştırcan Mourinho'nun adı Manchester United, Chelsea, Newcastle United, Al-Hilal, Al-Nassr, Napoli ve Juventus'la da anılıyor.

KAYNAK: HABER7
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 81
  • özcan 1 ay önce Şikayet Et
    doğru karar, takım harika hoca zayıf, geçen senenin tam tersi. Hatta Jesus geri gelsin.
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Ya bence morinyo gelmesi önemli değil TÜRK futbolunun utancı ali koç gitsin en azından lehine kararlar çıktığı halde her maç ağlamaz şimdi baskilamak için ts maçı öncesi ne olur bizi kurtarın politikası yapacak ilginç.
    Cevapla
  • hadi la 1 ay önce Şikayet Et
    haydaaaaaa pabucun dama atılıyor İsmaillllll
    Cevapla
  • pars 1 ay önce Şikayet Et
    gelsin,fatih terim fonuna girsin
    Cevapla
  • Gs li 1 ay önce Şikayet Et
    yani gs nin şampiyonluğunu kabullendiniz demek aferin size büyüklerinize saygı gösterin size de bu yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle