Filistin'e destek olmuştu! Youcef Atal'a skandal ceza

Fransa Ligue 1 ekibi Nice'te forma giyen 27 yaşındaki sağ bek Youcef Atal, Filistin paylaşımları nedeniyle 8 ay ertelemeli hapis ve 45 bin euro para cezasına çarptırıldı.

GİRİŞ 03.01.2024 17:45 GÜNCELLEME 03.01.2024 18:03
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Nice'in 27 yaşındaki sağ beki Youcef Atal, Filistin paylaşımları nedeniyle 8 ay ertelemeli hapis ve 45 bin euro para cezasına çarptırıldı.

Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Nice'de forma giyen Youcef Atal, Filistin'e destek verdiği paylaşımları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

CEZASI BELLİ OLDU

RMC Sport'da yer alan habere göre Nice Ceza Mahkemesi, Youcef Atal'ı 8 ay ertelemeli hapis ve 45 bin euro para cezasına çarptırdı.

Söz konusu ceza, Youcef Atal'a "din temelinde nefreti kışkırttığı" gerekçesiyle verildi.

Youcef Atal, yahudilere beddua edilen bir video ile İsrail'e taş atan Gazze halkının eline destek verilmesini istediği bir görüntü paylaşmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Maraşlı 3 ay önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir nasılda yahudi hristiyanlar bir birlerine destek çıkıyorlar. Müslüman görünümlü içimizdeki münafıklar da bir şeyleri bahane ederek müslümanlara saldırıyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    misafir AMİN
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Lağım çukurları. İnsanlığın bittiği yerler. Hepinize lanet olsun. Allah soyunuzu kurutsun inşallah.
    Cevapla
  • Bora 3 ay önce Şikayet Et
    Adil degilsiniz hani özgprlük hani düsünce özgürlügü bundan sonra kartlar yeniden kurulacak devletimiz ona göre karar alacak basın özgürlügünüze ne oldu gazeteciler sunlar bunlar hikayesinizzzz
    Cevapla
  • isimsiz 3 ay önce Şikayet Et
    avrupa medenidir diyen zumreye gelsin! alın size çok övündüğünüz medeni(!) avrupa! avrupa=cahillilik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle