FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda ilk finalist belli oldu

Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yaptığı 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda ilk finalist, El-Ehli'yi 2-0 yenen Fluminense oldu.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda ilk finalist belli oldu
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda ilk finalist belli oldu
GİRİŞ 18.12.2023 23:39 GÜNCELLEME 18.12.2023 23:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

FIFA'ya bağlı 6 konfederasyonun şampiyonları ile ev sahibi kontenjanından son lig şampiyonunun mücadele ettiği organizasyonun ilk yarı final müsabakasında, Brezilya temsilcisi Fluminense ile Mısır'ın El-Ehli takımları, Kral Abdullah Spor Kenti Stadı'nda karşılaştı.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmayı Fluminense, 71. dakikada penaltıdan Jhon Arias ve 90. dakikada John Kennedy'nin golleriyle 2-0 kazanarak finale kaldı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen 40 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, Fluminense formasıyla ilk 11'de başladığı karşılaşmanın 75. dakikasında yerini Marlon'a bıraktı.

Fluminense'nin finaldeki rakibi, Japonya ekibi Urawa Red Diamonds ile İngiltere'nin Manchester City takımı arasında yarın TSİ 21.00'de oynanacak maçın ardından belli olacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Şemseddin Sami 4 ay önce Şikayet Et
    Spor ve sanatla uğraşmak yerine ilim ve dünyadaki fakir insanların derdiyle uğraşmak daha doğru olur... Dünyada petrolün bu kadar fahiş fiyattan satılmasının tek sebebi ABD Venezüella, İran,Libya tam kapasite Petrol ihrac etse petrolün varil fiyatı 30 doları görür lakin petrolden başka geçim kaynağı az olan petrol gelirlerinin aslan payını ABD'ye veren ülkeler ABD ekonomisini ayakta tutu
    Cevapla
  • Erkek 4 ay önce Şikayet Et
    Ne işimiz var Arabistan'da diyen futbol ulemalari iyi okusun baksın kimler gidiyor maç yapıyor
    Cevapla
  • Gurbetci 38 4 ay önce Şikayet Et
    Kendi adamlarını multi milyoner yapıyorlar sende helal olsun diyosun. Adamların bankaları bir.
    Cevapla
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Kıroyum ama para bende lafının cuk diye oturduğu mesele bu olsa gerek. Helal olsun Arabistan'a dünyayı ayağına getiriyor para verecem dört ayak olun dese binlercesi sıraya girer. Kucumseyip çöl bedevisi dedikleri adamlar bir aydır bütün dünyadan sanatçıları flimcileri sarkicilari ayağına çağırmış. Dogruya dogru
    Cevapla