Türk futbolu Halil Umut Meler için toplanacak

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında yaşanan olaylar sonrasında Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu toplanacak.

Türk futbolu Halil Umut Meler için toplanacak
Türk futbolu Halil Umut Meler için toplanacak
GİRİŞ 12.12.2023 20:44 GÜNCELLEME 12.12.2023 21:19
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında yaşanan olaylar sonrasında Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu toplantı kararı aldı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıklaması sonrası harekete geçen Ali Koç başkanlığında Kulüpler Birliği, yarın saat 14:00'da Vakfın Maslak Ofisi'nde bir araya gelecek.

Aynı zamanda TFF Yönetim Kurulu'nın da yarın Riva'da saat 13:00'da toplantıya girmesi beklenirken Başkan Mehmet Büyükekşi önderliğinde MKE Ankaragücü ve Süper Lig'in geleceği hakkında kararlar alınması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • 68aksaray68 4 ay önce Şikayet Et
    ey kulüpler birliği ekşinin istifasını isteyin etmezse maçlara çıkmayın
    Cevapla
  • Harun 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerli moderatör Alikoç aleyhine olan yorumların %90'ını yayınlamıyor. Kötülüğü yapan kadar buna olanak sağlayan da kötüyü koruyan da suçludur haberiniz olsun!
    Cevapla
  • doktor 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye futbolunun en büyük sorunu TFF dir.TFF nin bir an önce istifası elzemdir.Futbol klüplerinin de kararlar alıp sadece futbollarına bakmaları gerekiyor.Futbol yorumcularının televizyonda hakemlerin lehine yorum yapmaları yasaklanmalıdır.Hakemleri gözlemleyen , hukukçulardan oluşan TFF den bağımsız bir birimin oluşturulması gerekiyor.
    Cevapla
  • Cenk Yakın 4 ay önce Şikayet Et
    Herkes kapısının önünü temizlemeli hakemler dahil, kimse ali kıran başkesen değil,, şapkanızı önünüze koyup düşünün futbol buraya neden geldi?
    Cevapla
  • hakın 4 ay önce Şikayet Et
    hakemlerde hakemler. ne taraftarı var nede destekçileri. herkesin önüne atın yem yapın. eski hakem bozuntuları bile hakemleri yemeye çalışıyor. ayrıca ne aşağılık bir taleptir ithal hakem . böyle lige böyle kalitesiz takımlara anarşist yöneticilere bu hakemler çok bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle