Mehmet Büyükekşi: Hedef EURO 2024'e katılmak değil!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana söylüyoruz, bizim için hedef 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmak değil, daha iyi neticeler almak." dedi.

Mehmet Büyükekşi: Hedef EURO 2024'e katılmak değil!
Mehmet Büyükekşi: Hedef EURO 2024'e katılmak değil!
GİRİŞ 19.11.2023 22:25 GÜNCELLEME 19.11.2023 22:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galler'e lider geldiklerini ve lider dönmek istediklerini söyledi.

Milli takımın Galler'in başkenti Cardiff'e gelişi sırasında havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Büyükekşi, "Her şey çok güzel. Özellikle Almanya maçından sonra çok heyecanlı, gururlu ve mutluyuz. Hedefimiz bundan sonra Galler maçı. Galler'e lider geldik, lider dönmek istiyoruz. Grubumuzun son maçı. Almanya'da 2 Aralık'ta Hamburg'da kura çekimi var. Orada güzel bir kura çekip, önce hedefimiz gruplardan çıkmak daha sonra da daha ileriye gidebilmek." ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi, Galler'in Ermenistan'la berabere kalarak iddiasını kaybetmesinin hatırlatılması üzerine ise, "Maç maçtır. En iyi 3.'lerin de gitme hakkı var. Biz hocamızla konuştuk, Almanya'da son derece güzel bir oyun sergiledik, lider bitirebilmek için aynısını bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nın çok genç ve kaliteli bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Başkan Büyükekşi, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana söylüyoruz, bizim için hedef 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmak değil, daha iyi neticeler almak. Almanya maçı bunun ilk provası oldu. Biliyorsunuz Avrupa Şampiyonası'na gelen takımlar hep gruplarında birinci, ikinci olan başarılı takımlar. Orada da hep güçlü rakiplerle oynayacağız. Onlara karşı kazanmak son derece önemli bu da onun ilk provası oldu."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • samsunlu 5 ay önce Şikayet Et
    Hedefin Türk futbolunu bitirmek ve galatasarayı her sene şampiyon yapmak.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    büyük başkan sen geldiğinden beri futbol takımından zevk almaya başladık.
    Cevapla
  • Es-es 5 ay önce Şikayet Et
    Hedef senin defolup gitmen
    Cevapla
  • Demiray 5 ay önce Şikayet Et
    İstifa etmesi gereken kişi hala hedeflerden bahsediyor pes
    Cevapla
  • Ali Veli 5 ay önce Şikayet Et
    Sonuna kadar devam. Sayın Büyükekşi sen görevini layıkıyla yapıyorsun. Bir kaç kendini bilmezin lafına bakıpta görevden ayrılma. Bu ülkede meyve veren ağaç taşlanır. Demirören, Özdemir den sonra senin TFF nin başına geçmen ülkemiz futbolu açısından büyük kazanç
    Cevapla
  • Yanı sıra 5 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibi cahillere acıyorum gerçekten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle