Fatih Tekke: Icardi'den daha yetenekliyim

Trabzonspor efsanesi eski futbolcu Fatih Tekke, Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu söyledi.

Fatih Tekke: Icardi'den daha yetenekliyim
Fatih Tekke: Icardi'den daha yetenekliyim
GİRİŞ 02.11.2023 19:26 GÜNCELLEME 02.11.2023 19:45
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un eski futbolcusu, teknik direktör Fatih Tekke, Kuzey Ekspres gazetesine açıklamalarda bulundu. Tekke, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu söyledi.

Tekke, "Ben ondan daha yetenekliyim. Icardi inanılmaz iyi ama özellik olarak saydığın zaman tabi ki benden aşağıda kalır. Şimdi Galatasaraylılar kızacak bize ama gerçek bu. Orada Torreira var. Allah ona biraz hız biraz daha boy vermiş olsa bambaşka olurdu. Aynı şekilde Muslera var o da çok özel bir oyuncu. Fenerbahçe'den Tadic ve Ferdi var. İsmail Yüksek de son dönemde çok iyi." dedi.

Kötü gidişatın ardından takıma yeniden dönen Abdullah Avcı hakkında da konuşan Fatih Tekke,  “Özellikle Alanya maçının ilk yarısını ben çok beğendim. Bir teknik adamın dokunuşunun 3-4 günde en fazla bu olabilir. Takım savunması gayet düzenli yapmaya çalıştı. Oyunu teknik adamlar kurgularken gazla mı çalışıyor. Bu takım bir organizasyonla mı çalışıyor? Gazla çalıştırdığı zaman bu ülkede gidebilir. Çok böyle giden de var. Ama organizasyonla yapmaya çalıştığınızda bu bir plan içermesi gerekiyor. Bunun içinde açık ve net benim açımdan süreye ihtiyaç var. Abdullah Avcı şampiyon teknik adam olarak gelmiş. 3 günde 3 ayda işleri yoluna koyması mümkün değil. O nedenle gerekli sabır kendisine gösterilmeli.” dedi.

Tekke, Trabzonspor'a bir gün geldiğin zaman başarısız olma korkun olur mu? sorusuna şöyle yanıt verdi: “Benim hayatta korkularım çok net ve bellidir. Korkuyu tanımlamam da nettir. Allah'a karşı bir korkumuz var onun haricinde tedirgin olduğun, endişeli olduğun anlar her an olabilir. Trabzonspor değil, oynadığın herhangi bir hala saha maçında da yenilme endişesi duyabilirsin. Bu gayet normal bir şey. Kuracağım ekibimle beraber şuan her işin altından kalkabilecek seviyedeyiz diye düşünüyorum.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 66
  • Zafer 5 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar sene sonra, kendisini övmek için bahane arayan bir adam emin ol kötüdür, çok net, tartışmaya bile açık değil
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi len ordan, Gördük yıllarca.... aç videolardan oynadığın maçları birde kendin seyret, papucu olabilirsin ancak
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hangi konuda?
    Cevapla
  • gakkoş 5 ay önce Şikayet Et
    yetekliysen çık oyna, kimse tutmamış ki seni bu iş biraz da istatistik meselesi
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Atma kardaş din kardaşıyız. Seni görmesek doğru diyecem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle