Rizespor'dan sert tepki: Çocukların emeklerine yazık

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, "Gencecik çocukların emeklerine yazık. Eşine çok rastlanmayan gelecek vaat eden genç oyuncular projesiyle sezona başlayan Çaykur Rizespor camiasına yazık. " dedi.

Rizespor'dan sert tepki: Çocukların emeklerine yazık
Rizespor'dan sert tepki: Çocukların emeklerine yazık
GİRİŞ 28.10.2023 23:22 GÜNCELLEME 28.10.2023 23:22
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, açıklamalarda bulundu. 

Bakır'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Gencecik çocukların emeklerine yazık. Eşine çok rastlanmayan gelecek vaat eden genç oyuncular projesiyle sezona başlayan Çaykur Rizespor camiasına yazık. 

Gelecek vaat eden genç bir kadro kurduk, bir mücadele içerisindeiz, hayallerimiz var, hayallerimizi yıkmayın! Anadolu kulüpleri sadece saygı bekliyor, adaletli davranılmasını bekliyor, alın terinin karşılığı çarpık düzene gitmesin istiyor. Esas sorun kaybedilen puanlar değil bizzat yok olan güvendir. 

Çaykur Rizespor olarak sahada mücadele etmeye, Süper Lig'e renk katmaya devam edeceğiz. Futbolun tüm paydaşlarını özlenen adaletli yönetimin oluşması için görev almaya davet ediyor, bu akşamki emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."



SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 106
  • Alex de Souza 6 ay önce Şikayet Et
    Gs yi burada tutuyolar hakemler ama avrupada tutmadiklari icin munihten 3 gol yiyor kopenhag yenemiyor zar zor 1 puan kurtardi 10 eksikli Manchester united I yendi sadece oda takim yoktu sahada gs ancak hakemler Le super ligde sampiyon olur avrupada 4.olur Galatasaray
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    fenerin alt takımı rize 6 puan garanti çimboma 1 kere wrmissin ne oldu
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    şu rizeye süper lig yasağı gelmeli, hiç çıkamasınlar bunlar
    Cevapla
  • Ali dayı 6 ay önce Şikayet Et
    ipiniz fenerin elinde rizesporlular hakikaten hiçbir zaman süper lige yakışmadınız inşallah amatör kümeye kadar yolunuz var. işiniz gücünüz Galatasaray ama unuttuğunuz bir şey var seviyeniz değil yükselmeden kanatlarınız olmalı yoksa her sene olduğu gibi çakılırsınız ligin dibine
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bir rizeli olarak hıc sevmıyorum rizesporu
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Doğrusunu istersen ben de hiç sevmiyorum sevemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle