Zlatan Ibrahimovic: Balotelli'ye çok yazık oldu

Zlatan Ibrahimovic, "Yetenekleriyle kendi geleceğini yaratma fırsatı vardı ama Balotelli bunu kaçırdı. Çok yazık! Balotelli yeteneklerine ihanet etti." dedi.

Zlatan Ibrahimovic: Balotelli'ye çok yazık oldu
Zlatan Ibrahimovic: Balotelli'ye çok yazık oldu
GİRİŞ 15.10.2023 20:01 GÜNCELLEME 15.10.2023 20:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zlatan Ibrahimovic futbolu bıraksa da gündem yaratmaya devam ediyor. Festival dello Sport'a konuşan Ibrahimovic, Adana Demirspor forması giyen Balotelli hakkında şöyle konuştu:

"Yetenekleriyle kendi geleceğini yaratma fırsatı vardı ama Balotelli bunu kaçırdı. Çok yazık! Balotelli yeteneklerine ihanet etti. Leao ise Balotelli gibi değil. Çünkü Leao'yu yaratan benim"

Sandro Tonali'nin de karıştığı bahis skandalı hakkında konuşan Ibrahimovic, "Bu hikaye hakkında çok az şey biliyorum. Tonali'nin gerçekten kumar problemi varsa ona yardım etmeliyiz. Çünkü kumar bağımlılığı çok zor..."

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    kâfir biri bu, kendine ilah diyen kâfir
    Cevapla