Flaş iddia! Abdulah Avcı ve Cüneyt Çakır görev başına!

TFF Başkanı seçilen Mehmet Büyükekşi'nin, Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Merkez Hakem Kurulu'nda yine değişime gideceği öğrenildi.

GİRİŞ 23.06.2023 09:46 GÜNCELLEME 23.06.2023 10:12
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi, dört yıllık başkanlık döneminin ilk icraatları için düğmeye bastı.

ABDULLAH AVCI VE CÜNEYT ÇAKIR DÖNEMİ BAŞLAYACAK!

Hem A Milli Takım'da hem de Merkez Hakem Kurulu (MHK) sil baştan değişiyor. Öncelik millilerde. Stefan Kuntz dönemi beklendiği gibi sona eriyor. Kuntz ile önümüzdeki günlerde yollar ayrılacak. Abdullah Avcı, 10 yıl sonra ikinci kez A Millilerin başına getirilecek. Avcı, bu nedenle Fenerbahçe'nin teklifini de bekletiyor.



İkinci neşter de MHK'ye vurulacak. Lale Orta dönemi sona erecek. Orta'nın yerine Cüneyt Çakır başkanlık görevine getirilecek.

CÜNEYT ÇAKIR ENDİŞESİ

Süper Lig ekipleri özellikle Cüneyt Çakır'ın yeni Merkez Hakem Kurulu Başkanı olması konusunda endişeli.

Çakır, 10'u aşkın kulübün ortak isteğiyle geçen sezon hakemlikten el çektirilmişti. Dünyaca ünlü eski hakemin aslında geçen sezon ortasında MHK başkanlığına getirileceği ancak statü gereği bir süre beklemesi gerektiğinden operasyonun yaz aylarına sarktığı öğrenildi. 

KAYNAK: SÖZCÜ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 105
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Stefan Kuntz devam etmeli. Maceraya gerek yok.
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Ne Abdullah Avcısı yaa, vizyona bak! manyakmısınız nesiniz?
    Cevapla
  • Hamit 10 ay önce Şikayet Et
    Milli takımda bile bizi soğutacaklar bunlar saçmalıyorlar.milli takım yavaş yavaş toparlanmaya başladı ya hemen çomak sokacaklar .inanın futbolu bitirmeye çalısıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Gelecek ise Şenol Güneş veya Fatih Terim olur. Avcı maç kazanamadan yine ayrılır.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sayin Stefan Kunz görevinde kalmali. Abdullah avci yanlis secim
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Avcı çok mu başarılı denenmemiş rıza Samet aybaba var
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Aaa tabii ya rıza var kurnaz rıza bir milli takımı tırtiklamadı getirin orayı da halletsin bu yerli eyyamcısı futbol leşkerleri kuntz u göndererek rahata erersiniz başkan da duruma teşne geçmiş olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle