Çağlar Söyüncü resmen imzaladı! İşte yeni adresi...

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Leicester City'de forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Çağlar Söyüncü resmen imzaladı! İşte yeni adresi...
Çağlar Söyüncü resmen imzaladı! İşte yeni adresi...
GİRİŞ 19.05.2023 23:43 GÜNCELLEME 19.05.2023 23:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Premier Lig temsilcisi Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek milli oyuncu Çağlar Söyüncü ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Atletico Madrid, Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çağlar Söyüncü ile anlaşmaya vardı.

4 yıllık imza

İspanyol ekibi, milli futbolcuyla yeni sezondan itibaren geçerli olacak şekilde 2027 yılına dek sürecek ön sözleşmeye imza attı.

La Liga'da bitime 4 hafta kala 69 puanla 3. sırada bulunan Atletico Madrid, ligi ilk 4 sırada tamamlaması durumunda gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • rotterdamli 11 ay önce Şikayet Et
    hayirli olsun kardesim gururumuzsun Allah yar ve yardimcin olsun
    Cevapla
  • Bozkurt 11 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Inşallah gurur duyuyoruz Ne mutlu Türküm ve Müslümanım diyene
    Cevapla
  • Aga 11 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.Gurur duydum.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allahu Ekber
    Cevapla