Balotelli'ye İsviçre'de kendi taraftarlarından şok tepki!

İsviçre'nin Sion takımında oynayan Mario Balotelli'ye, 11 haftadır galibiyet yüzü göremeyen kendi taraftarlarından tepki geldi.

GİRİŞ 27.02.2023 11:09 GÜNCELLEME 27.02.2023 21:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaz transfer sezonunda Adana Demirspor'dan İsviçre'nin Sion takımına transfer olan Mario Balotelli'ye, 11 haftadır galibiyet yüzü göremeyen kendi taraftarlarından tepki geldi.

İsviçre Süper Ligi'nde St. Gallen'le sahasında karşılaşan ve mücadeleden 4-0'lık mağlubiyet ile ayrılan Sion'da taraftarlar çileden çıktı.

FORMASINI YAKTILAR

Büyük umutlarla transfer edilen fakat beklentilerin uzağında kalan Mario Balotelli'ye St. Gallen karşılaşması sonrası Sion taraftarı büyük tepki gösterdi. Taraftarlar tribünlerde 4-0'ın ardından Balotelli formasını ateşe verdi.

32 yaşındaki İtalyan forvet, bu sezon İsviçre Süper Ligi'nde 14 maça çıkarken 5 gol 1 asistlik performans sergiledi. Son haftalarda hücumda da oldukça etkisiz olan Balotelli'nin tepkilere ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana’da mutlu mesuttun halbuki
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevildiğin yerden ayrılmayacaktın balotelli
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    isviçre'yi medeni bilirdik...
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav ne cevap verecek adam parasini aliyor atsada aliyor atmasada aliyor.
    Cevapla