Al Nassr transferde yeni hedeflerini belirledi

Cristiano Ronaldo transferi ile büyük sükse yapan Al Nassr, Luka Modric ve Sergio Ramos'u da renklerine bağlamak istiyor.

Al Nassr transferde yeni hedeflerini belirledi
Al Nassr transferde yeni hedeflerini belirledi
GİRİŞ 25.02.2023 10:35 GÜNCELLEME 25.02.2023 10:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın ardından Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu transfer ederek ilgiyi üzerine çeken Al Nassr, dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak takımın marka değerini daha da yükseğe çıkartmak istiyor. Suudi Arabistan ekibinin yeni hedefi Real Madrid ve Paris Saint-Germain'in yıldızları.

İspanya'da Marca'nın haberine göre, Al Nassr, Real Madrid'den Luka Modric ve Paris Saint-Germain'den Sargio Ramos'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Suudi Arabistan ekibi, Real Madrid'de birlikte forma giyen Ronaldo, Ramos ve Modric'i yeniden aynı takımda buluşturmak istiyor.

Sözleşmeleri sona eriyor

Haberde sezon sonunda sözleşmesi bitecek Modric'in Real Madrid'de kalmak istediği ancak son kararını henüz vermediği belirtilirken, Ramos'un da 4 ay sonra sözleşmesinin sona ereceği ve geleceğinin belirsiz olduğu vurgulandı.



Uzun yıllar Real Madrid'de birlikte oynayan ve sayısız başarı yakalayan bu üçlünün Riyad'da aynı takım çatısı altında oynama ihtimali futbolseverlerin ilgisini çekti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    almışken Maradona ve peleyide alın.
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    La yani basinizda insanlar acliktan ölüyor
    Cevapla
  • yurdum 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehennem ateşiniz bol olsun, bu nasıl bir alçak topluluk, bunlar zillet içinde yaşayan azgın lar.
    Cevapla