FIFA'dan Pele isteği! "Bir stadyuma..."

FIFA başkanı Gianni Infantino, Pele'nin cenaze töreninde gazetecilere konuştu. Infantino, her ülkenin bir futbol stadyumuna Pele'nin adını vermesini istediğini söyledi.

FIFA'dan Pele isteği! "Bir stadyuma..."
FIFA'dan Pele isteği! "Bir stadyuma..."
GİRİŞ 02.01.2023 19:20 GÜNCELLEME 02.01.2023 19:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

FIFA Başkanı Gianni Infantino, efsane futbolcu Pele'nin cenazesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Infantino sözlerinde, "Çok fazla duygu yaşıyorum. Çok üzücü ama aynı zamanda gülümsüyorum çünkü Pele bize karşı hep gülümsedi. Kralın anısına saygı duyacağız. Tüm dünya ülkelerinden maçlardan önce bir dakikalık saygı duruşu düzenlemelerini istiyoruz. Tüm dünya ülkelerinden bir stadyumlarına Pele'nin adının verilmesini isteyeceğiz. Böylece çocuklar onun ne kadar önemli olduğunu bilsinler." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Pele,maradona,yarin birgun messi ,ronaldo ve digerleri stadyumlar hep futbolcu isimleriyle dolar
    Cevapla
  • Delioglan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse ama hiç kimse asla ve asla bir pele bir Maradona olamiycak. Ronaldo ve messsiyi z kuşağı dan baska bilen yok ama peleyo dünya tanıdı
    Cevapla
  • Misafir66 1 yıl önce Şikayet Et
    Baska!
    Cevapla
  • ÜMRANİYESPOR 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın ha. Türkiye de böyle bir saçmalık yapılmasın. Bir sürü başarılı sprocumuz varken elin gavurunun adını mı statlara isim olarak vereceğiz saçmalamayın.
    Cevapla
  • Delioglan 1 yıl önce Şikayet Et
    O gavur dedidigin adam senden daha merhametli biri Dünyadaki fakir çocuklar için kendi vakfini kurdu. Boş boş sallama burda
    Cevapla
  • CARSI 34 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal aynen öyle iyi dedin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle