34'lük Caner Erkin'den büyük ters köşe!

Fatih Karagümrük'le yollarını ayırdıktan sonra ismi uzun zamandır Beşiktaş ile anılan Caner Erkin'in La Liga'dan üç takımla görüşme halinde olduğu ileri sürüldü.

34'lük Caner Erkin'den büyük ters köşe!
34'lük Caner Erkin'den büyük ters köşe!
GİRİŞ 23.12.2022 21:22 GÜNCELLEME 23.12.2022 21:26
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük'te ortaya koyduğu başarılı performansın ardından yeniden büyük bir takımda forma giymek için harekete geçen Caner Erkin için uzun süredir Beşiktaş'a gideceği iddia ediliyordu.

Ligin ilk yarısında 12 maçta sergilediği 6 asistlik performans ile dikkat çeken 34 yaşındaki futbolcunun La Liga'ya transfer olacağı dillenmeye başladı.

La Liga'dan üç takımla görüşüyor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre tecrübeli sol bek oyuncusu, La Liga ekiplerinden Getafe, Mallorca ve Cadiz ile transfer görüşmelerinde buşunuyor. Caner'in yeni takımının kısa süre içinde metlik kazanması bekleniyor. 34 yaşındaki futbolcu, daha önce Rusya'da CSKA Moskova ve İtalya'da Inter formaları da giymişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nere gidersen git tek türküyeden gitde
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke gerçek olsa Aman Beşiktaştan uzak dursun da nereye giderse gitsin
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Desene İspanya da da futbol bitmiş
    Cevapla
  • N.zeki. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende barselonaya gidiyorum .. Beni çok istediler yalvarıp ayağıma kapandilar.Bende bi gideyim bari dedim. Ayıp olmasın.
    Cevapla
  • ormancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın gitsin şunu yaaaa başımıza topcu ettiniz şunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle